علوم پایه|مجموعه تست شیمی موادغذایی رشته صنایع غذایی
مجموعه تست شیمی موادغذایی رشته صنایع غذایی
شناسه محصول :55467
موضوع : علوم پایه
فرمت اصلی فایل : docx
تعداد صفحات : 33
تعداد بازدید : 537
حجم فایل: 0.205078125 مگابایت
مجموعه تست شیمی موادغذایی رشته صنایع غذایی توضیحات محصول : آزمون آمادگی کارشناسی ارشد موسسه پارسه – شیمی موادغذایی رشته صنایع غذایی با کلید و پاسخ های کاملا تشریحی در فایل های جداگانه دانلود مجموعه تست شیمی موادغذایی رشته صنایع غذایی سوالات شیمی موادغذایی 1) محلول فهلینگ ………………… . 1) باعث احیا گلوکز میگردد. 2) باعث اکسید شدن گلوکز میگردد. 3) باسوربیتول ترکیب میگردد. 4) سوربیتول را اکسید میکند. 2) جزء غالب در مواد خشک (Dry matter) شیر گاو، کدام ترکیب زیر است؟ 1) لاکتوز 2) چربی 3) کازئین 4) پروتئینهای محلول در سرم شیر 3) صمغی که از جلبکها (علفهای دریایی) استخراج و در صنایع غذایی استفاده میکنند، کدام است؟ 1) 2) 3) 4) 4) اسولوز (Osulose) به قندی اطلاق میشود که حاوی ………………… . 1) گروه آلدهیدی و کتونی باشد. 2) دو گروه کتونی باشد. 3) دو گروه آلدهیدی باشد. 4) یک گروه آلدهیدی باشد. 5) کدام آنزیم فعالیت خود را در aw خیلی پایین حفظ میکند؟ 1) آمیلاز 2) پراکسیداز 3) فنل اکسیداز 4) لیپاز 6) ویتامین در اثر اشعه فرابنفش ………………. ساخته میشود. 1) دهید روکلسترول 2) ارگوسترول 3) اکسی کلسترول 4) سپتواسترول 7) در روغن حاصل از Primorse (شب چراغ یا پامچال) اسید چرب …………….. به مقدار زیاد یافت میشود. 1) گاما – لینولینک 2) آلفا لینولینک 3) دلتا – لینولینک 4) اولئیک پاسخنامه شیمی موادغذایی 1) گزینهی «2» صحیح است. تمام مونوساکاریدها در واکنش با محلول فهلینگ آن را احیا میکند و خود اکسید می شوند و گلوکز هم که یک مونوساکارید است پس در واکنش با محلول فهلینگ اکسید میشوند. 2) گزینهی «1» صحیح است. زیرا مواد خشک شیر گاو که در حدود 12 درصد ترکیبات شیر را تشکیل میدهند شامل قند لاکتوز، پروتئینهای محلول شیر، کازئین، چربی، مواد معدنی و… میباشند که در این بین نزدیک به نیمی از مواد خشک شیر گاو را قند لاکتوز به فرم بتا تشکیل میدهد و جزء اصلی آن است. 3) گزینهی «3» صحیح است. صمغها گروه وسیعی از پلی ساکاریدها هستند که در صنایع غذایی کاربرد زیادی دارند صمغها جزء هتروپلی ساکارید هستند. 4) گزینهی «1» صحیح است. اسولوز (Osulose) به قندی اطلاق میشود که حاوی هر دو گروه آلدهیدی و کتونی به طور همزمان باشد. 5) گزینهی «4» صحیح است. فعالیت اکثر آنزیمها در aw کمتر از 85/0 متوقف میشود. البته در میان آنزیم لیپاز یک آنزیم استثنایی است که کاهش aw را تا مقادیر 3/0-1/0 نیز تحمل میکند. 6) گزینهی «2» صحیح است. ویتامین که ویتامین گیاهی است از اثر اشعه فرابنفش براگوسترول ساخته میشود و ویتامین ، یک ویتامین حیوانی است که از اثر اشعه فرابنفش بر 7- دهیدروکلسترول ساخته میشود. 7) گزینهی «1» صحیح است. در روغن حاصل از شب چراغ، 72 درصد اسیدلینولئیک و 8 درصد اسید گامالینولئیک وجود دارد که اثرات مفید زیادی دارند. نوع فایل: word سایز:210 kb تعداد صفحه:33
پاورپوینت ارزیابی در توانبخشی شناسه محصول :103374 موضوع : پزشکی فرمت اصلی فایل : pptx تعداد صفحات : 93 تعداد بازدید : 1359 حجم فایل: 486.9414063 مگابایت دانلود پاورپوینت ارزیابی در توانبخشی تعاریف تعریف ارزیابی ارزیابی ، عمل یافتن ارزش…
پاورپوینت بررسی ارتباط طبیعت و هندسه در معماری شناسه محصول :103669 موضوع : معماری فرمت اصلی فایل : pptx تعداد صفحات : 51 تعداد بازدید : 666 حجم فایل: 5.25 مگابایت دانلود پاورپوینت بررسی ارتباط طبیعت و هندسه در معماری…
پاورپوینت آشنایی با ارتش نازی شناسه محصول :104119 موضوع : علوم انسانی فرمت اصلی فایل : pptx تعداد صفحات : 24 تعداد بازدید : 666 حجم فایل: 4.2 مگابایت دانلود پاورپوینت آشنایی با ارتش نازی شامل 24 اسلاید زیبا ،…
بررسی مقالات تحقیقات تدارکات بشردوستانه: روندها و چالش ها (ترجمه فارسی) شناسه محصول :88090 موضوع : علوم پایه فرمت اصلی فایل : doc تعداد صفحات : 27 تعداد بازدید : 325 حجم فایل: 0.982421875 مگابایت دانلود بررسی مقالات تحقیقات تدارکات…
پاورپوینت آتشکده در معماری اسلامی شناسه محصول :69054 موضوع : معماری فرمت اصلی فایل : pptx تعداد صفحات : 33 تعداد بازدید : 275 حجم فایل: 1.079101563 مگابایت دانلود پاورپوینت مدرسه باهاوس فایل پاورپوینت آتشکده در معماری اسلامی،در حجم 33…