علوم پایه|صنایع غذایی کارخانه قند

صنایع غذایی کارخانه قند شناسه محصول :53800 موضوع : علوم پایه فرمت اصلی فایل : docx تعداد صفحات : 310 تعداد بازدید : 524 حجم فایل: 0.500976563 مگابایت

دانلود

صنایع غذایی کارخانه قند   مقدمات تاسیس كارخانه قند آبكوه در سال 1313 شروع و سفارش ساخت ماشین آلات و نصب و راه اندازی و به ظرفیت 350ton/day به شركت اشكوراچكسلواكی داده شده و ساختمانها اعم از صنعتی و اداری و كوی كاركنان بوسیله شركت تستاپ ساخته شده است. ساخت زمین كارخانه در بدو تاسیس 27 هكتار بود كه توسعه های بعد به 60 هكتار افزایش یافت و اولین بهره برداری كارخانه در سال 1315 با مصرف 12375 تن چغندر شروع و در دومین بهره برداری در سال 1316 با مصرف 22659 تن چغندر بوده است. چون موقعیت كارخانه برای چغندركاری مناسب تشخیص داده شد امكان تولید چغندر پیش از ظرفیت 350 تن برای هر روز بهره برداری وجود داشته است. طرح افزایش ظرفیت از 350 به 650 تن تهیه و توسط شركت اشكورا در سال 1317 انجام شد. كارخانه در این ظرفیت دارای دیفوزیون نوع باطری و ساتراسیون بصورت مرحله ای بوده و چهار كوره بخار ذغال سنگی هر یك به ظرفیت 6 تن بخار در ساخت و 2 توربین بخار هر كدام به قدرت 560 kw با 3000 دور نیروی مورد نیاز بهره برداری را تامین می كرد. در سال 1345 ظرفیت كارخانه از 650 تن به 1600 تن چغندر در شبانه روز افزایش یافت. در این توسعه قسمت خام كارخانه قدیم جمع آوری و فقط قسمت تبخیر آن حفظ شده است. كلیه ماشین آلات بجز دیفیوزیون RT انگلیسی و شركت كریك مسئول نصب و راه اندازی آن بوده است. در سال 1349 آستان قدس سهام كارخانه را از سازمان گسترش خریداری نمود. شركت قند رضوی توسط شركت اوكماس ظرفیت كارخانه را از 1600 تن به 2500 تن چغندر در شبانه روز افزایش داده است و شركت اوكماس با نصب 4 مخزن ذخیره و شربت غلیظ به حجم 16800 m3 و نصب یك دستگاه بدنه تغلیظ شربت ذخیره و یك دستگاه بدنه تبخیر و یك دستگاه كوره بخار و پرس و تفاله و با استفاده از ضریب اطمینان اكثر دستگاههای موجود در كارخانه و افزایش دور اقدام به افزایش ظرفیت كارخانه به 2500 تن چغندر تا مرحله شربت غلیظ در شبانه روز نموده است. در بهره برداری سال 84 تعداد كاركنان دائم به 126 نفر و كارگران موقت 588 نفر بوده اند.   فهرست مطالب تاریخچه 1 مقدمه 3 دستورالعملهای عمومی 8 فصل اول آزمایشهای عیارسنجی 12 فصول دوم انتقال چغندر قند 18 فصل سوم عصاره گیری 20 فصل چهارم تصفیه شربت 66 فصل پنجم اواپراسیون 90 فصل ششم كریستالیزاسیون 121 فصل هفتم كوره آهك 178 فصل هشتم كوره بخار 204 فصل نهم قندگیری از ملاس 217 فصل دهم فاضلاب 235 خط تولید 260  قسمت خام 274  قسمت كریستالیزاسیون 290  قند گیری از ملاس 307  
  • عمران و ساختمان|پاورپوینت هر انچه که از جوش زیر پودری باید بدانید (بخش اول)
  • پاورپوینت هر انچه که از جوش زیر پودری باید بدانید (بخش اول) شناسه محصول :67296 موضوع : عمران و ساختمان فرمت اصلی فایل : pptx تعداد صفحات : 42 تعداد بازدید : 317 حجم فایل: 2.01953125 مگابایت دانلود پاورپوینت هر…

  • روان شناسی|پاورپوینت اختلالات شخصیت NOS
  • پاورپوینت اختلالات شخصیت NOS شناسه محصول :87082 موضوع : روان شناسی فرمت اصلی فایل : pptx تعداد صفحات : 48 تعداد بازدید : 315 حجم فایل: 1.151367188 مگابایت دانلود پاورپوینت اختلالات شخصیت NOS پاورپوینت اختلالات شخصیت NOS  شامل 48 اسلاید…

  • معماری|پاورپوینت تحلیل بازار وکیل شیراز
  • پاورپوینت تحلیل بازار وکیل شیراز شناسه محصول :103039 موضوع : معماری فرمت اصلی فایل : ppt تعداد صفحات : 75 تعداد بازدید : 347 حجم فایل: 44200.47363 مگابایت دانلود پاورپوینت تحلیل بازار وکیل شیراز   پاورپوینت  تحلیل بازار وکیل شیراز…

  • علوم انسانی|پیشینه و مبانی نظری مدل کسب‌ و کار الکترونیکی در صنعت گردشگری
  • پیشینه و مبانی نظری مدل کسب‌ و کار الکترونیکی در صنعت گردشگری شناسه محصول :86215 موضوع : علوم انسانی فرمت اصلی فایل : docx تعداد صفحات : 78 تعداد بازدید : 238 حجم فایل: 0.469726563 مگابایت دانلود پیشینه و مبانی…

  • معماری|پاورپوینت معماری سیتی سنتر وین اتریش محله اشتفان دام خیابان گرابن
  • پاورپوینت معماری سیتی سنتر وین اتریش محله اشتفان دام خیابان گرابن شناسه محصول :101958 موضوع : معماری فرمت اصلی فایل : pptx تعداد صفحات : 20 تعداد بازدید : 248 حجم فایل: 8111.489258 مگابایت دانلود پاورپوینت معماری سیتی سنتر وین…

  • اقتصاد|پاورپوینت فساد مالی چیست
  • پاورپوینت فساد مالی چیست شناسه محصول :94147 موضوع : اقتصاد فرمت اصلی فایل : pptx تعداد صفحات : 32 تعداد بازدید : 288 حجم فایل: 303.5449219 مگابایت دانلود پاورپوینت فساد مالی چیست   پاورپوینت فساد مالی چیست شامل 32 اسلاید…

    دیدگاهی بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *