پاورپوینت عصب حسی و حرکتی چیست
شناسه محصول :104393
موضوع : علوم انسانی
فرمت اصلی فایل : pptx
تعداد صفحات : 39
تعداد بازدید : 393
حجم فایل: 4.48 مگابایت
پاورپوینت عصب حسی و حرکتی چیست شامل 39 اسلاید زیبا ، که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و تمام اسلایدها دارای slide show بسیار زیبا و کارشده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .
مختصری از متن
مقدمه
علم زیست شناسی به ما کمک می کند تا بدن انسان را تجزیه و تحلیل کنیم. سیستم عصبی بخش مهمی از بدن ما است. نورون ها پایه و اساس دریافت سیگنالهای حسی و حرکت ماهیچه ها از طریق سیگنالهای حرکتی و ارسال سیگنال ها به مغز برای شروع واکنش به محیط بیرون را تشکیل می دهند. در مورد انواع نورون ها بر اساس عملکردها و ساختار، سیستم عصبی مرکزی شامل دو نوع عصب حسی و حرکتی است.
در زیر میکروسکوپ مشاهده خواهید کرد که همه نورونها یکسان نیستند. چند نوع نورون وجود دارد؟ و چگونه محققان دسته بندی میکنند؟ برای نورونهای مغز، پاسخ به این سال آسان نیست. در مورد نخاع، می توان گفت که سه نوع عصب وجود دارد: عصب حسی و حرکتی و بین عصبی یا بینابینی.
در این مبحث عصب حسی و حرکتی و تفاوت بین عصب حسی و حرکتی را بررسی خواهیم کرد.
نورون های سیستم عصبی
نورون ها یا سلولهای عصبی، سیستم عصبی را تشکیل می دهند. آنها واحدهای بنیادی هستند که سیگنال هایی را ارسال و دریافت می کنند. به ما امکان می دهد ماهیچه های خود را حرکت دهیم و با دنیای خارج ارتباط برقرار کنیم.
نورونها واحد ساختاری و عملکردی سیستم عصبی هستند. شبکه ارتباطی سیستم عصبی را تشکیل می دهند. سیگنال های الکتریکی را بین سیستم عصبی مرکزی و اندام های حسی منتقل می کنند. سه نوع عصب هستند که بر اساس عملکرد به شرح زیر هستند:
عصب حسی
عصب حرکتی
بی عصبی یا بینابینی
عصب حسی چیست
سلولهای عصب حسی، سلولهایی هستند که با ورود حسی از محیط فعال می شوند. به عنوان مثال، هنگامی که با نوک انگشتان خود یک سطح گرم را لمس می کنید. سلولهای عصب حسی طبق اطلاعاتی که دریافت کردند، سیگنال هایی را به بقیه سیستم عصبی ارسال می کنند.
سیگنال هایی که نورون های حسی را فعال می کنند، فیزیکی یا شیمیایی هستند. مربوط به حواس پنجگانه ما است. بنابراین، سیگنال فیزیکی می تواند مواردی مانند صدا، لمس، گرما یا نور باشد. مواد شیمیایی هم شامل طعم یا بو سیگنالهایی به مغز ارسال می کنند.
اکثر سلولهای عصب حسی شبه قطبی هستند. به این معنی که آنها فقط یک آکسون دارند که به دو شاخه تقسیم شده است.
و …
فهرست مطالب
مقدمه
نورون های سیستم عصبی
عصب حسی چیست
نحوه عملکرد عصب حسی
مسیرهای عصب حسی
عصب حرکتی چیست
سلولهای عصب حرکتی
ساختار عصب حرکتی
سلول های عصبی در مغز
تفاوت بین عصب حسی و حرکتی
تفاوت عملکرد بین عصب حسی و حرکتی
آسیب به عصب حرکتی
تشخیص سلامت عصب حسی و حرکتی
علائم آسیب عصب حسی و حرکتی
درمان آسیب عصب حسی و حرکتی
مراقبت سیستم عصبی کودکان
آسیب عصب حسی و حرکتی یا نوروپاتی محیطی
عنوان : پاورپوینت عصب حسی و حرکتی چیست
تعداد صفحات : 39
پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت
پاورپوینت کتاب تئوري وطراحي سازمان (ريچارد .ال.د فت) شناسه محصول :101041 موضوع : مدیریت فرمت اصلی فایل : pptx تعداد صفحات : 250 تعداد بازدید : 333 حجم فایل: 395.9677734 مگابایت دانلود پاورپوینت کتاب تئوري وطراحي سازمان (ريچارد .ال.د فت)…
پاورپوینت سیستم های کششی شناسه محصول :86838 موضوع : عمران و ساختمان فرمت اصلی فایل : ppt تعداد صفحات : 54 تعداد بازدید : 348 حجم فایل: 17.70019531 مگابایت دانلود پاورپوینت سیستم های کششی پاورپوینت سیستم های کششی دارای…
سمبولیسم شناسه محصول :61369 موضوع : هنر فرمت اصلی فایل : doc تعداد صفحات : 22 تعداد بازدید : 513 حجم فایل: 5.627929688 مگابایت دانلود سمبولیسم توجه : شما می توانید با خرید این محصول فایل " قلق های…
پاورپوینت مطالعات تحلیلی و آزمایشگاهی استفاده از برشگیر فولادی جاری شونده جهت بهبود رفتار لرزه ای پلها شناسه محصول :57931 موضوع : عمران و ساختمان فرمت اصلی فایل : pptx تعداد صفحات : 35 تعداد بازدید : 419 حجم فایل:…
پاورپوینت تحول اداری در بخش مدیریت دولتی شناسه محصول :93039 موضوع : مدیریت فرمت اصلی فایل : ppt تعداد صفحات : 30 تعداد بازدید : 183 حجم فایل: 0.586914063 مگابایت دانلود پاورپوینت تحول اداری در بخش مدیریت دولتی فرمت:…