طرح های توجیهی|پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نمک تصفیه شده

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نمک تصفیه شده شناسه محصول :53702 موضوع : طرح های توجیهی فرمت اصلی فایل : doc تعداد صفحات : 48 تعداد بازدید : 437 حجم فایل: 1.266601563 مگابایت

دانلود

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نمک تصفیه شده   پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نمک تصفیه شده در 48 صفحه ورد قابل ویرایش   خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید نمک تصفیه شده  پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و … پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .   مقدمه : نمک صعام یکی از مواد ضروری در رژیم غذایی و مهمترین ماده الکترولیت موجود در مایعات سلولی و خارج سلولی است . افزایش روزافزون و گستردگی کاربردهای آن سبب شده تا از آن به عنوان ماده ای با 14000 کاربرد یاد شود . عمومی ترین گرید نمک مورد مصرف در ایران نوع خوراکی آن بوده که خود به سه دسته عمده از لحاظ درجه خلوص تحت عناوین نمک صنایع غذایی ، نمک سفره و نمک آشپزخانه تقسیم می شود . نمک طعام به صورت کریستال های سفید مکعبی شکل یا دانه های ریز (گرانول) و یا پودری شکل است . هنگامی که دارای کریستال های بزرگ باشد بیرنگ ، شفاف یا سفید است . بررسی ساختمان بلورین اصلاح نمک بوسیله اشعه ایکس ثابت کرده است که این املاح در حالت جامد بصورت یون ، دارای ساختمان مکعبی شکل با وضعیت هشت وجهی هستند . بلورهای نمک طعام دارای نقطه ذوب و نقطه جوش بالایی بوده و نمک طعام مذاب دارای خاصیت هدایت الکتریکی زیادی است . به همین دلیل در حلال هایی که ثابت دی الکتریک بالایی دارند مانند آب کاملاً قابل تفکیک است . علاوه بر مصارف خوراکی ، نمک عامل حجیم کننده برای پاک کننده های سنتزی و استاندارد کننده های رنگ ها می باشد . در سرم سازی ، حمام های نمک و پرکننده های قرص ها و تهیه آنزیم نیز کاربرد دارد . به عنوان علف کش ، قارچ کش و ضد باکتری و میکروب نیز مصرف می شود . از اینرو نقش محافظت کنندگی خاصی در صنایع غذایی دارد . علاوه بر این ها برای سخت گیری و عمل احیا رزین های تبادل یونی نیز استفاده می شود . نمک ید دار نوع دیگری از نمک طعام است که با ترکیباتی از جمله ید پتاسیم ، کربنات منیزیم و تیوسولفات سدیم غنی شده است . به طور کلی افزودن ترکیباتی مانند ید به نمک به پیشنهاد سازمان بهداشت و خواربار جهانی و به منظور جلوگیری از بیماری هایی مانند گواتر انجام شده است .   1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن : تولید نمک تصفیه شده   محل اجرا :     1 – 3 – مشخصات متقاضیان : نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی تلفن           1 – 6  – وضعیت و میزان اشتغالزایی : تعداد اشتغالزایی این طرح 40  نفر میباشد .   فهرست مطالب: خلاصه طرح :…………………………………………………………………………………………………………………………………………. 3   فصل اول – کلیات…………………………………………………………………………………………………………………………… 5 1- 1 مقدمه :………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 6 1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :…………………………………………………………………………………………………… 7 محل اجرا :……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 7 1 – 3 – مشخصات متقاضیان :………………………………………………………………………………………………………………… 7 1 – 6  – وضعیت و میزان اشتغالزایی :…………………………………………………………………………………………………….. 7 مجوز های قانونی :………………………………………………………………………………………………………………………………….. 8 مراحل صدور جواز تاسیس :……………………………………………………………………………………………………………………. 8 شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس…………………………………….. 9 1-   اشخاص حقیقی………………………………………………………………………………………………………………………………. 9 2-   اشخاص حقوقی………………………………………………………………………………………………………………………………. 9 مدارك مورد نیاز:…………………………………………………………………………………………………………………………………….. 9 اصلاحیه جواز تاسیس :…………………………………………………………………………………………………………………………. 10 تعریف:…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 11 صدور پروانه بهره برداری :……………………………………………………………………………………………………………………. 11 مراحل صدور توسعه طرح :……………………………………………………………………………………………………………………. 11   فصل دوم – روش انجام کار………………………………………………………………………………………………………. 13 گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :………………………………………….. 14 بازدید از کارخانه تولید نمک تصفیه شده…………………………………………………………………………………………………. 14 جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :………………………………………………………………………………. 14 فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :……………………………………………………………… 15 مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :……………………………………………………….. 16 روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا )………………………………………………………………………… 16   فصل سوم – امور مالی طرح………………………………………………………………………………………………………. 17 جدول 1  نمونه ترکیب شیمیایی نمک طعام…………………………………………………………………………………………….. 18 جدول 2 ویژگی های شیمیایی و فیزیکی نمک خوراکی……………………………………………………………………………. 18 جدول 3 بیشینه مقدار مجاز آلاینده ها…………………………………………………………………………………………………….. 19 جدول 4 افزودنی های مجاز در تولید نمک خوراکی………………………………………………………………………………… 19 شکل 1 سهم کشورهای برتر تولید کننده نمک در جهان در سال 2001…………………………………………………….. 20 شکل 2 میزان نمک تولید شده در ایران در سال های (1997- 2003)…………………………………………………….. 20 جدول 5 جمعیت تخمین زده شده و مصرف نمک در غذا در نواحی مختلف جهان در سال 1996…………….. 21 جدول 6 مصرف تخین زده شده نمک خوراکی در جهان طی سال های 1978 تا 1996 بر حسب هزار تن…. 21 جدول 7 نمک مصرف شده بوسیله صنایع غذایی آمریکا در سال های 1995 و 2000 و 2001 و 2002 (هزار تن)   22 جدول 8 واحدهای تولیدی فعال در کشور از آغاز برنامه سوم توسعه تا پایان سال 1385…………………………….. 22 جدول 9 واحدهای در دست احداث با پیشرفت فیزیکی بیش از 40 %……………………………………………………… 23 جدول 10 بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم توسعه تا سال 1385…………………………………….. 24 واردات سال 1379………………………………………………………………………………………………………………………………. 24 واردات سال 1380………………………………………………………………………………………………………………………………. 24 واردات سال 1381………………………………………………………………………………………………………………………………. 25 واردات سال 1382………………………………………………………………………………………………………………………………. 25 واردات سال 1383………………………………………………………………………………………………………………………………. 26 نمودار روند واردات نمک از سال 1379 تا 1383………………………………………………………………………………….. 26 جدول 11 میزان تولید نمک در کشور بین سال های 1385 – 1379……………………………………………………….. 27 نمودار روند تولید نمک در کشور بین سال های 1385 تا 1379………………………………………………………………. 27 جدول 12 میزان مصرف نمک در کشور بین سال های 1385 – 1379…………………………………………………….. 28 نمودار روند مصرف نمک در کشور بین سال های 1385 – 1379…………………………………………………………… 28 صادرات سال 1379……………………………………………………………………………………………………………………………… 29 صادرات سال 1380……………………………………………………………………………………………………………………………… 30 صادرات سال 1381……………………………………………………………………………………………………………………………… 31 نمودار روند صادرات نمک از سال 1379 – 1385………………………………………………………………………………… 33 نمودار روند نیاز به محصول تا سال 1389……………………………………………………………………………………………… 33 نمودار شماتیک گردش مواد در روش انحلال………………………………………………………………………………………….. 34 جدول 13 لیست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز………………………………………………………………………………… 35 جدول 14 برآورد هزینه تامین ماشین الات و تجهیزات خط تولید…………………………………………………………….. 36 جدول 15 محاسبه مساحت مورد نیاز طرح…………………………………………………………………………………………….. 37 جدول 16 برآورد مساحت بخش های محوطه سازی……………………………………………………………………………….. 38 جدول 17 هزینه زمین ، ساختمان و محوطه سازی…………………………………………………………………………………… 38 جدول 18 هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی………………………………………………………………………………………… 39 جدول 19 برآورد هزینه وسائل حمل و نقل…………………………………………………………………………………………….. 40 جدول 20 برآورد هزینه های قبل از بهره برداری…………………………………………………………………………………….. 40 جدول 21 جمع بندی و برآورد سرمایه ثابت…………………………………………………………………………………………… 41 جدول 22 محاسبه میزان مواد اولیه مصرفی جهت تولید سالیانه 12000 تن نمک طعام……………………………… 41 جدول 23 برنامه تولید سالیانه………………………………………………………………………………………………………………… 42 جدول 24 برآورد هزینه تامین مواد اولیه مصرفی…………………………………………………………………………………….. 42 جدول 25 تعداد نیروی انسانی مورد نیاز طرح………………………………………………………………………………………… 43 جدول 26 برآورد برق مصرفی واحد……………………………………………………………………………………………………… 43 جدول 27 میزان آب مصرفی (روزانه)……………………………………………………………………………………………………. 44 جدول 28 تاسیسات مورد نیاز……………………………………………………………………………………………………………….. 44 جدول 29 برآورد هزینه انواع انرژی……………………………………………………………………………………………………….. 45   فصل چهارم –  جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات…………………………………………………….. 46 نتایج حاصله از اجرای طرح :…………………………………………………………………………………………………………………. 47  
  • مکانیک|روش های تولید و طراحی دیگ بخار همراه با نصب ، راه اندازی و كنترل آنها
  • روش های تولید و طراحی دیگ بخار همراه با نصب ، راه اندازی و كنترل آنها شناسه محصول :50771 موضوع : مکانیک فرمت اصلی فایل : doc تعداد صفحات : 116 تعداد بازدید : 789 حجم فایل: 1.818359375 مگابایت دانلود…

  • روان شناسی|مقاله بررسی همبستگی بین هوش و خلاقیت دانش آموزان
  • مقاله بررسی همبستگی بین هوش و خلاقیت دانش آموزان شناسه محصول :52529 موضوع : روان شناسی فرمت اصلی فایل : doc تعداد صفحات : 100 تعداد بازدید : 331 حجم فایل: 0.0859375 مگابایت دانلود بررسی همبستگی بین هوش و خلاقیت…

  • عمران و ساختمان|پاورپوینت در مورد سقف تیرچه بلوک
  • پاورپوینت در مورد سقف تیرچه بلوک شناسه محصول :101823 موضوع : عمران و ساختمان فرمت اصلی فایل : ppt تعداد صفحات : 37 تعداد بازدید : 304 حجم فایل: 868.3837891 مگابایت دانلود پاورپوینت در مورد سقف تیرچه بلوک   امروزه…

  • تربیت بدنی|پاورپوینت بازی های المپیک جوانان
  • پاورپوینت بازی های المپیک جوانان شناسه محصول :69745 موضوع : تربیت بدنی فرمت اصلی فایل : pptx تعداد صفحات : 39 تعداد بازدید : 432 حجم فایل: 0.934570313 مگابایت دانلود پاورپوینت بازی های المپیک جوانان در 39 اسلاید قابل ویرایش…

  • مدیریت|پاورپوینت فراگرد معرفت پذیری (فصل چهارم کتاب مبانی مدیریت رفتار سازمانی دکتر رضائیان)
  • پاورپوینت فراگرد معرفت پذیری (فصل چهارم کتاب مبانی مدیریت رفتار سازمانی دکتر رضائیان) شناسه محصول :67556 موضوع : مدیریت فرمت اصلی فایل : pptx تعداد صفحات : 20 تعداد بازدید : 284 حجم فایل: 1.041992188 مگابایت دانلود دانلود پاورپوینت فراگرد…

  • معماری|پاورپوینت بررسی و تحلیل تکیه دولت
  • پاورپوینت بررسی و تحلیل تکیه دولت شناسه محصول :89880 موضوع : معماری فرمت اصلی فایل : pptx تعداد صفحات : 43 تعداد بازدید : 198 حجم فایل: 4.317382813 مگابایت دانلود پاورپوینت بررسی و تحلیل تکیه دولت ، در حجم 43…

    دیدگاهی بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *