طرح های توجیهی|پروژه کارآفرینی کارگاه تولید سوسیس و کالباس

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید سوسیس و کالباس شناسه محصول :53667 موضوع : طرح های توجیهی فرمت اصلی فایل : doc تعداد صفحات : 63 تعداد بازدید : 514 حجم فایل: 0.09375 مگابایت

دانلود

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید سوسیس و کالباس   پروژه کارآفرینی کارگاه تولید سوسیس و کالباس در 63 صفحه ورد قابل ویرایش   خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارگاه تولید سوسیس و کالباس پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و … پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .   جدول نتایج چكیده طرح ردیف موضوعات 1-1 مشخصه طرح : عنوان : طرح تولید سوسیس و كالباس تعریف : سوسیس و كالباس فرآورده های گوشتی حاوی نمك و چاشنی می باشد كه در یك لفاف استوانه ای بسته بندی شده اند .       ظرفیت تولید : 2700 تن در سال انواع سوسیس و كالباس 2-1 فرآیند تولید :بعد از آماده سازی مواد اولیه عمل اختلاط طبق فرمولاسیون صورت گرفته سپس به قسمت پركن و بعد از آن به بخش پخت یا دود خواهد رفت سپس سرد شده وبسته بندی میگردد. 3-1 شرایط عملیاتی : تعداد روز كاری : 270 روز                          تعداد شیفت : یك شیفت          ساعت كاركرد روزانه : 8 ساعت درصد تامین مواد اولیه داخلی : 95%               خارجی : 5% 4-1 تعداد كاركنان :       مدیریت : 1 نفر         مهندس : 2 نفر                    پرسنل تولیدی : 20 نفر    تكنیسین : 2نفر            پرسنل اداری: 5 نفر                  كل پرسنل واحد: 30 نفر 5-1 تاسیسات زیر بنائی : توان برق : 8/240 كیلو وات مقدار آب مصرفی روزانه : 16 M3 سوخت مصرفی روزانه : 6-1 دستگاهها و تجهیزات خط تولید بخش تامین داخلی :  2230725 ریال بخش تامین ارزی :    __   دلار 7-1 زمین و ساختمانها : مساحت زمین : 2800 سطح زیر بنا : 1022 سالن تولید : 770 انبارها :   خدماتی : 252 8-1 سرمایه گذاری : دارائیهای ثابت : 5037363 سرمایه در گردش : 915013 كل سرمایه گذاری : 5952376 سرمایه گذاری مجری : 2374038 وام بلند مدت : 3800000 هزینه كارمزد: 14% 9-1 قیمت تمام شده : 45454760 كل هزینه های ثابت تولید : 1238507 كل هزینه های متغیر تولید: 44056251 قیمت تمام شده واحد هر یك از محصولات : 10-1 قیمت عمده فروشی: 11-1 شاخص های اقتصادی : سود ویژه در ظرفیت نهائی : 3820240 ارزش افزوده : 7876347 نقطه سربه سر تولید: 15% سهم منابع داخلی : __ دوره برگشت سرمایه : ماه چهارم سال دوم سرمایه گذاری سرانه : 198412 مقدمه  مقوله غذا و تغذیه فرآیند ضروری برای حفظ و ادامه حیات می باشد و تنها تعداد معدودی از مواد غذائی از جمله گوشت خاصیت رفع گرسنگی را دارد وفرآورده های گوشتی از جمله سوسیس ها و كالباسهایی نیز كه از انواع گوشت هستند منابع غذائی لذیذی بشمار می آیند كه ضمن اینكه هر انسانی را از گرسنگی نجات میدهد باعث رشد جسمی و مغزی نیز میگردد چرا كه مقدار پروتئین های حیوانی اسیدهای آمینه ضروری ومناسب درآنها به اندازه كافی بالا میباشد و میتواند منبع غذائی خوبی در رژیم غذائی یك فرد باشد از طرفی با توجه به روند صنعتی شدن جامعه و افزایش تمایل افراد به استفاده از غذاهای نیمه آماده یا به اصطلاح فست فود  به دلیل وقت كم مصرف این نوع فرآورده های گوشتی نیز روزبه روزبیشتر می شود و توجه به آمار مصرف خیلی کم در ایران که سرانه مصرف با وجود 250 کارخانه فعال و تولید حدود 400 هزار تن در سال به مقدار 4 کیلو در سال  میباشد که در مقایسه با کشورهای اروپائی بسیار پائین میباشدمیزان  مصرف در کشورهای اروپائی سرانه 64 کیلو میباشد با نظری به تاریخچه صنعت تولید سوسیس و كالباس درایران و روند صعودی آمار تولید كنندگان و بالطبع روند صعودی مصرف این كالا بیشتر به این قضیه واقف میشویم .از سال 1310 در سطح كارگاهی و ابتدائی اولین واحد های تولید كننده این كالا شروع بكار نمودند و سپس واحد های دیگری در گیلان و كرج تاسیس شد . قبل از انقلاب اسلامی تولیدات سوسیس و كالباس به دوبخش اسلامی و غیر اسلامی  تقسیم میگردید تولیدات اسلامی با استفاده از گوشت گاو به اضافه روغن نباتی و غیره تولید میشد وبخش غیر اسلامی با استفاده از گوشت و چربی خوك تهیه میگردید پس از انقلاب اسلامی و ایجاد ممنوعیت مصرف گوشت خوك ستاد بسیج اقتصادی كشور فرمولاسیون تولیدات گوشتی را بشرح ذیل تغییر داد : 1-    سوسیس و كالباس با 40 % گوشت 2-    سوسیس آلمانی با 40% گوشت   3-    مارتادلا با 40% گوشت   4-    كالباس خشك با 60% گوشت   5-    كالباس لیونر (بی چربی) با 64% گوشت   6-    كالباس ممتاز با 80% گوشت   فهرست مطالب: خلاصه طرح :…………………………………………………………………………………………………………………………………………. 5 فصل اول………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 6 چکیده طرح……………………………………………………………………………………………………………………………………………. 6 جدول نتایج چكیده طرح…………………………………………………………………………………………………………………………. 7 فصل دوم………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 9 كلیات در راستای شناسائی محصول و ارتباط منطقی آن با زنجیره تولید……………………………………………………….. 9 مقدمه…………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 10 1-1 تعریف :……………………………………………………………………………………………………………………………………….. 11 تعریف………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 11 طبقه بندی…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 11 دریك تقسیم بندی سوسیون ( سوسیس و كالباس ) را به دو رده تقسیم می كنند:……………………………………….. 11 بسته بندی…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 12 حد استاندارد………………………………………………………………………………………………………………………………………… 13 شرایط واردات :……………………………………………………………………………………………………………………………………. 13 جایگاه مصرف محصول…………………………………………………………………………………………………………………………. 13 بررسی بازار محصول…………………………………………………………………………………………………………………………….. 13 چگونگی ومیزان بكارگیری :………………………………………………………………………………………………………………….. 14 ارائه دیدگاههای كلی در مورد قیمت و امكان فروش و چگونگی روند تغییرات قیمت فروش محصول اصلی در داخل و خارج كشور       15 فصل سوم…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 17 بررسی و برآوردهای فنی……………………………………………………………………………………………………………………….. 17 1-3 ارزیابی روشهای مختلف تولیدی و گزینش روش بهینه……………………………………………………………………… 18 2-3 تشریح دقیق و جامع فرآیند تولید……………………………………………………………………………………………………. 18 مراحل فرآیند تولید سوسیس و كالباس بشرح زیر میباشد…………………………………………………………………………. 18 1- آماده سازی گوشت………………………………………………………………………………………………………………………….. 18 2- توزین مواد اولیه………………………………………………………………………………………………………………………………. 19 3- اختلاط…………………………………………………………………………………………………………………………………………… 19 4- كاتر………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 19 5- لفاف زنی………………………………………………………………………………………………………………………………………… 19 6- پخت و دود دادن…………………………………………………………………………………………………………………………….. 20 سرد کردن…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 21 4-3 بررسی مناطق، مراحل و شیوه های کنترل کیفیت……………………………………………………………………………… 23 1-3-3 کنترل کیفیت مواد اولیه……………………………………………………………………………………………………………… 23 گوشت…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 24 کنترل کیفیت حین تولید………………………………………………………………………………………………………………………… 26 مرحله آماده سازی گوشت ( قصابی)………………………………………………………………………………………………………. 27 فرمولاسیون و کاتر………………………………………………………………………………………………………………………………… 27 کنترل پر کردن و بسته بندی…………………………………………………………………………………………………………………… 28 پخت و دود…………………………………………………………………………………………………………………………………………… 28 کنترل کیفیت محصول……………………………………………………………………………………………………………………………. 28 آزمایشات شیمیائی شامل :……………………………………………………………………………………………………………………… 28 آزمایشات میکروبی شامل:……………………………………………………………………………………………………………………… 29 آزمایشات فیزیکی محصول شامل :…………………………………………………………………………………………………………. 29 تجهیزات مورد نیاز آزمایشگاه شامل:………………………………………………………………………………………………………. 29 5-3 تعیین  و محاسبه ظرفیت ، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد…………………………………………………………. 29 ظرفیت و برنامه تولید…………………………………………………………………………………………………………………………….. 29 برنامه تولید…………………………………………………………………………………………………………………………………………… 30 مشخصه عملکرد واحد………………………………………………………………………………………………………………………….. 31 6-3 ذکر نام اصلی و تجاری همراه با مشخصات فنی ، منابع تامین و نقش هر یک از مواد اولیه در تولید محصول با احتساب میزان ضایعات و میزان مصرف سالیانه………………………………………………………………………………………………………………………………………. 31 بررسی  و مطالعه در خصوص مواد اولیه…………………………………………………………………………………………………. 31 گوشت…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 32 چربی…………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 33 آب………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 33 مواد فیلر و اکستندر………………………………………………………………………………………………………………………………. 34 چاشنی ها…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 35 طعم دهنده ها……………………………………………………………………………………………………………………………………….. 36 مبنا محاسبه مواد اولیه مورد نیاز واحد سوسیس و کالباس…………………………………………………………………………. 36 جدول مواد اولیه مصرفی واحد………………………………………………………………………………………………………………. 38 چرخ گوشت…………………………………………………………………………………………………………………………………………. 39 میکسر………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 39 چاپر (کاتر بی صدا)………………………………………………………………………………………………………………………………. 40 پرکن……………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 40 اطاق پخت و دود…………………………………………………………………………………………………………………………………… 41 مشخصات فنی و قیمت دستگاههای مورد نیاز واحد سوسیس و کالباس (با ظرفیت 1350 تن در سال)……….. 41 آزمایشگاه……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 43 تعمیر گاه……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 43 وسائط نقلیه حمل و نقل………………………………………………………………………………………………………………………… 43 تاسیسات برق……………………………………………………………………………………………………………………………………….. 44 سایر تجهیزات ، تاسیسات و انشعابات……………………………………………………………………………………………………. 44 9-3 تجزیه و تحلیل و محاسبه نیروی انسانی…………………………………………………………………………………………… 45 10-3 محاسبه کلیه سطح زیر بنای لازم برای سالن تولید ، انبارها ، تاسیسات ، آزمایشگاه و غیره………………… 46 مساحت زمین و عملیات محوطه سازی…………………………………………………………………………………………………… 47 فصل چهارم………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 48 بررسی های مالی و اقتصادی………………………………………………………………………………………………………………….. 48 1-1-4 هزینه مواد اولیه………………………………………………………………………………………………………………………… 49 2-1-4 هزینه تامین انرژی ( آب ، برق، سوخت)……………………………………………………………………………………. 50 سایر هزینه ها………………………………………………………………………………………………………………………………………… 50 3-1-4 هزینه خدمات نیروی انسانی……………………………………………………………………………………………………… 51 2-4 تدوین ، تشریح و جداول سرمایه ای واحد از جمله محاسبه ارزش دستگاهها و تجهیزات خط تولید، وسائل نقلیه،تاسیسات عمومی ، ساختمانها……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 51 1-2-4 محاسبه و ارزش ماشین آلات و دستگاهها…………………………………………………………………………………… 51 2-2-4 هزینه وسائل نقلیه……………………………………………………………………………………………………………………… 53 3-2-4 هزینه تجهیزات و تاسیسات واحد………………………………………………………………………………………………. 53 4-2-4 هزینه کل زمین و عملیات ساختمانی و محوطه سازی…………………………………………………………………… 54 5-2-4 برآورد هزینه های قبل از بهره برداری………………………………………………………………………………………… 54 3-4 بر اورد دارائیهای ثابت ، سرمایه در گردش ، کل سرمایه گذاری، دریافت وام بانکی و هزینه های مربوطه و کارمزدبانکی    55 2-3-4 سرمایه در گردش طرح……………………………………………………………………………………………………………… 55 هزینه سرمایه در گردش…………………………………………………………………………………………………………………………. 56 3-3-4 کل سرمایه گذاری…………………………………………………………………………………………………………………….. 56 4-4 هزینه های استهلاک و تعمیر و نگهداری عملیاتی…………………………………………………………………………….. 57 1-4-4 هزینه تعمیر و نگهداری  سرمایه ثابت…………………………………………………………………………………………. 57 هزینه تعمیر و نگهداری…………………………………………………………………………………………………………………………. 57 2-4-4 هزینه استهلاک سرمایه ثابت………………………………………………………………………………………………………. 57 5-4 برآورد کل هزینه های ثابت و هزینه های متغیر تولید………………………………………………………………………… 58 1-5-4 قیمت تمام شده محصولات……………………………………………………………………………………………………….. 58 سود……………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 60 نقطه سربه سر……………………………………………………………………………………………………………………………………….. 61 برگشت سرمایه……………………………………………………………………………………………………………………………………… 61 تجزیه و تحلیل و ارزیابی کلی طرح :……………………………………………………………………………………………………….. 61  
  • علوم تربیتی|پاورپوینت تأثیرات گروه بر فرد
  • پاورپوینت تأثیرات گروه بر فرد شناسه محصول :98276 موضوع : علوم تربیتی فرمت اصلی فایل : pptx تعداد صفحات : 8 تعداد بازدید : 256 حجم فایل: 538.7001953 مگابایت دانلود دانلود پاورپوینت با موضوع تأثیرات گروه بر فرد، در قالب…

  • معماری|پاورپوینت تحلیل فضاهای شهری میدان تجریش
  • پاورپوینت تحلیل فضاهای شهری میدان تجریش شناسه محصول :102483 موضوع : معماری فرمت اصلی فایل : pptx تعداد صفحات : 68 تعداد بازدید : 250 حجم فایل: 31324.99414 مگابایت دانلود پاورپوینت تحلیل فضاهای شهری میدان تجریش   بخشی از متن…

  • مدیریت|پاورپوینت اخلاق حرفه ای در سازمان
  • پاورپوینت اخلاق حرفه ای در سازمان شناسه محصول :103336 موضوع : مدیریت فرمت اصلی فایل : pptx تعداد صفحات : 116 تعداد بازدید : 440 حجم فایل: 178.7919922 مگابایت دانلود پاورپوینت اخلاق حرفه ای در سازمان   اخلاق چيست ؟…

  • فیزیک|پاورپوینت خلاصه فیزیک 1 هالیدی
  • پاورپوینت خلاصه فیزیک 1 هالیدی شناسه محصول :101376 موضوع : فیزیک فرمت اصلی فایل : ppt تعداد صفحات : 205 تعداد بازدید : 738 حجم فایل: 1203.555664 مگابایت دانلود پاورپوینت خلاصه فیزیک 1 هالیدی   سنگ بنای علم فیزیک کمیت…

  • مدیریت|بررسی نوع نگــرش افراد نسبت به كــالاهای مـــد وارداتـی
  • بررسی نوع نگــرش افراد نسبت به كــالاهای مـــد وارداتـی شناسه محصول :50763 موضوع : مدیریت فرمت اصلی فایل : doc تعداد صفحات : 148 تعداد بازدید : 477 حجم فایل: 1.4921875 مگابایت دانلود هدف از این پژوهش بررسی تعیین نوع…

  • پزشکی|پاورپوینت اختلالهای روحی و جسمی در روانشناسی
  • پاورپوینت اختلالهای روحی و جسمی در روانشناسی شناسه محصول :92515 موضوع : پزشکی فرمت اصلی فایل : pptx تعداد صفحات : 170 تعداد بازدید : 570 حجم فایل: 1.127929688 مگابایت دانلود پاورپوینت اختلالهای روحی و جسمی در روانشناسی این پاورپوینت…

    دیدگاهی بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *