طرح های توجیهی|پروژه کارآفرینی کارخانه ماکارونی 114 شیروان

پروژه کارآفرینی کارخانه ماکارونی 114 شیروان شناسه محصول :53821 موضوع : طرح های توجیهی فرمت اصلی فایل : doc تعداد صفحات : 22 تعداد بازدید : 861 حجم فایل: 8.8515625 مگابایت

دانلود

پروژه کارآفرینی کارخانه ماکارونی 114 شیروان   مقدمه: با رشد علم و همچنین به وجود امدن ذائقه هاوسلیقه ای گوناگون وبا متعدد شدن نیاز آدمی مواد غذایی خام طبیعی جواب گوی نیاز بشری نشد و از آنجا بشربا اجرای روشهاوشیوه های متعدد توانسته است نیاز های غذایی خود را بر اورده ساخت. انسان برای تبدیل وساخت این گونه مواد غذایی خام نیاز به دستگاه ها وتجهیزات دارد.ماکارونی نیز محصولی است که مواد اولیه آن آرد و آب است که توسط دستگاه ها با همدیگر مخلوط شده اند تبدیل ماکارونی می شود . اکنون ما می خواهیم وظیفه فنی یک کارخانه غذایی که عبارتست از تبدیل مواد خام فساد پذیر حاصل از مزارع باغات و غیره به یک فراوردههای غذایی پایدار ، بعنوان مثال تبدیل یک ماده خام غیرخوراکی (آرد )به یک فراورده خوراکی (ماکارونی ) تبدیل کرد . نقش اقتصادی یک کارخانه مواد غذایی ، عبارتست از افزودن ارزش محصولات خام (یا به عبارتی تولید محصولی با ارزش افزوده بالا ). دادن سود به سرمایه گذاران ، اشتغال زایی جهت مدیران ، گارگران و مزرعه داران ، فراهم نمودن زمینه فعالیت برای تولید کنندگان وسازندگان ترکیبات مصرفی ، مواد بسته بندی و ماشین الات . بازار مصرف ملاحضات اقتصادی ، نیروی انسانی مورد نیاز ، مبنای طراحی کارخانه شرح فرایند و جدولهایی که حاوی اطلاعاتی در رابطه با هزینه کلی کارخانه (سرمایه گذاری اولیه مورد نیاز )هزینه ماشین آلات ، مووارد جانبی وهزینه جانبی می باشند . اکنون می خواهیم اطلاعاتی درباره کارخانه ماکارونی 114 شیروان شرح دهیم موقعیت جغرافیایی این کارخانه واقع در کیلومتر6 جاده شیروان، قوچان است . جواز های کسب این کارخانه شامل 1.پروانه ساخت 2. پروانه بهره برداری و پروانه تولید 4. پروانه مسئول فنی است . بدون پروانه مسئول فنی هیچ کاری برای این کارخانه نمی شود انجام دهیم زیرا این پروانه در گرو پروانه های مسئول کنترل کیفیت یا مسئول فنی اداره نظارت است . شماره ثبت این کارخانه 185 است وتاریخ تاسیس این کارخانه شامل دو مرحله است 1. در تاریخ 1374 عملیات کلنگزنی انجام شد در سال 6/6/1379 به بهره برداری رسید و در سال 1380 موفق به دریافت مهر استاندارد ملی شد که با رعایت استاندارد 213 ، 2393 از علامت استاندارد ایران برای فرآورده های ماکارونی رشته ای با نام تجاری 114 استفاده می کند . ظرفیت اسمی و ظرفیت عملی این کارخانه 5 تن در روز 125 در ماه و 1500 تن درسال است . نیرو های انسانی که در این کارخانه مشغول به کار هستند شامل 26 نفرند که این 26 نفر در قسمت های  مختلف کارخانه مشغول به کار هستند 1. 7 نفر در قسمت تولیدکارخانه مشغول به کارند   2. 4نفر در قسمت بسته بندی کارخانه مشغول به کارند   3. 5نفر در قسمت برش کارخانه مشغول به کارند   4. 1 نفر مسئول تاریخ زدن است 5. 4 نفر مسئول کارهای جانبی وحمل واگن ها هستند 6. 4 نفر مسئول نگهداری و پخش هستند 7. 1 نفر هم که مسئول کنترل کیفیت به عنوان مهندس شیمی صنایع غذایی در کار خانه مشغول به کار است و25 نفر دیگر نیروی ماهر در کار هستند    همه این کارکنان طبق قانون کار حقوق دریافت میکنند که کل حقوق دریافتی این 25 نفر 40000000 ریال است .
  • معماری|پاورپوینت شهر آینده و چند نمونه از طراحی شهری
  • پاورپوینت شهر آینده و چند نمونه از طراحی شهری شناسه محصول :66637 موضوع : معماری فرمت اصلی فایل : pptx تعداد صفحات : 31 تعداد بازدید : 370 حجم فایل: 7.24609375 مگابایت دانلود پاورپوینت شهر آینده و چند نمونه از…

  • معماری|تحقیق راه ترابری
  • تحقیق راه ترابری شناسه محصول :65231 موضوع : معماری فرمت اصلی فایل : doc تعداد صفحات : 50 تعداد بازدید : 227 حجم فایل: 0.033203125 مگابایت دانلود تحقیق راه ترابری     تاریخچه : تاریخ ایجاد راه ترابری به سال…

  • فقه و حقوق اسلامی|پاورپوینت آشنایی با انواع قرارداد انتقال تکنولوژی
  • پاورپوینت آشنایی با انواع قرارداد انتقال تکنولوژی شناسه محصول :94597 موضوع : فقه و حقوق اسلامی فرمت اصلی فایل : pptx تعداد صفحات : 30 تعداد بازدید : 249 حجم فایل: 387.4599609 مگابایت دانلود پاورپوینت آشنایی با انواع قرارداد انتقال…

  • علوم انسانی|پاورپوینت سندرم صندلی گهواره ای چیست
  • پاورپوینت سندرم صندلی گهواره ای چیست شناسه محصول :100887 موضوع : علوم انسانی فرمت اصلی فایل : pptx تعداد صفحات : 17 تعداد بازدید : 239 حجم فایل: 4142.220703 مگابایت دانلود پاورپوینت سندرم صندلی گهواره ای چیست   پاورپوینت سندرم…

  • مدیریت|مبانی نظری و پیشینه تحقیق مديريت کيفيت فراگير در مدیریت بحران های سازمان
  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق مديريت کيفيت فراگير در مدیریت بحران های سازمان شناسه محصول :95444 موضوع : مدیریت فرمت اصلی فایل : doc تعداد صفحات : 35 تعداد بازدید : 130 حجم فایل: 62.57519531 مگابایت دانلود عنوان: مبانی نظری…

  • روان شناسی|پاورپوینت نظریات هیپنوتیزم
  • پاورپوینت نظریات هیپنوتیزم شناسه محصول :85327 موضوع : روان شناسی فرمت اصلی فایل : pptx تعداد صفحات : 32 تعداد بازدید : 287 حجم فایل: 3.010742188 مگابایت دانلود پاورپوینت نظریات هیپنوتیزم   پاورپوینت نظریات هیپنوتیزم شامل 32 اسلاید است و…

    دیدگاهی بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *