طرح های توجیهی|پروژه کارآفرینی پرورش قارچ

پروژه کارآفرینی پرورش قارچ شناسه محصول :54063 موضوع : طرح های توجیهی فرمت اصلی فایل : ppt تعداد صفحات : 32 تعداد بازدید : 532 حجم فایل: 1.500976563 مگابایت

دانلود

پروژه کارآفرینی پرورش قارچ   پروژه کارآفرینی پرورش قارچ در 32 اسلاید قابل ویرایش   مقدمه از نظر تاریخچه،پرورش قارچ در هاله ای از ابهام به سر برده.قبلاً از قارچ ها به عنوان مواد توهم زا درفالگیری استفاده میکردندوقارچ راگوشت خدا می نامیدند،ولی بدون شک معلوم شده است که قارچ برنج که درچین تقریباًاز2000سال قبل با ساده ترین روش والهام از طبیعت برروی چوب درختان کشت می شده است وتکنولوژی روش کاشت این قارچ ها جزءهنرهای خیلی قدیمی و محرمانه ی این سرزمین ها بوده است،فقط تاریخ مشخص درپرورش قارچ دکمه ای بدست آمده است که طبق آن کاشت این قارچ درحدود 700سال قبل ازمیلاد درحومه ی پاریس بوسیله ی یک باغبان ناشناس فرانسوی صورت گرفت.کشت قارچ درگلخانه ها برای اولین بار درحدود سال 1754درسوئد ابداع شد وسپس به انگلستان وسایرنقاط اروپا گسترش یافت. درسال 1901 درایالات متحده ی آمریکا،سالنهای استاندارد پرورش قارچ ساخته شد.توسعه تجربه ی  تکنولوژی، ازیک سو ویاری جستن از دانشمندان ازسوی دیگرزمینه ی بوجود آمدن ایزوله های خالص-درنهایت تهیه ی بذر خالص-امکان تولید صنعتی قارچ را درسطح وسیع فراهم آورد ودرانستیتو پاستورفرانسه،روش های علمی کشت وجوانه زدن اسپور وتولید آسان درشرایط تبدیل ابداع نمودند وتا سال 1905به صورت یک راز دراختیار انستیتوپاستور باقی ماند. تهیه ی بذر قارچ سیندن:درسال1932تهیه ی بذرقارچ روی غلاّت را ابداع کرد وسبب تحویل انقلاب صنعتی در تهیه ی کمپوست مصنوعی برای صنعت پرورش قارچ های خوراکی را بوجود آورد. درطی 20 سال گذشته به دلیل ماشینی شدن تکنولوژی پرورش قارچ وانجام تحقیقات بنیادی بسیاری از مسائل ومشکلات صنعتی حل شد ومسائل علمی مختلف مورد بررسی وتجزیه تحلیل قرار گرفته است تا حاکثر تولید محصول در واحد سطح به دست آید. نکته ی جالب: پرورش قارچ تروفل  بر روی نهال های جوان درخت بلوط  صورت می گیرد،که این بستر کاشت درخت بلوط را قبل ازکاشت با قارچ تروفل آلوده کرده و سپس به مدّت 2 تا 3 سال در گلخانه به طورموقت کشت می شوند. پروتئین میزان پروتئین قارچ های خوراکی ازحداقل 1.8تا 5.9 درصد  وزن قارچ گزارش شده است. بهترین عوامل مؤثر در میزان پروتئین قارچ عبارتند از: گونه خوارقارچ،شرایط زراعی اندام مورد آزمایش،مرحله ی رشدی قارچ، میزان آب موجود،دریافت چرخه ی باردهی وفاصله ی زمانی بین زمان برداشت و زمان اندازه گیری پروتئین. درمقایسه با سایرغذاها پروتئین قارچ تازه درحدود دوبرابرپروتئین اغلب سبزیجات (به استثناء نخود سبزوکلم)وحبوبات(نخود،لوبیا،عدس)است.امّا قارچ خوراکی ازلحاظ پروتئین نسبت به منابع پروتئینی استاندارد مانندگوشت(20-14درصد)، ماهی(20-15درصد)، تخم مرغ(13 درصد)، پنیر(25درصد) در درجه ی دوم اهمیت قرار دارند.قابلیت هضم پروتئین قارچ خوراکی،عامل بسیارمهم درتعیین ارزش غذایی آن میباشد.درحدود  %71 تا  %90 پروتئین قارچ قابل هضم است که این مقدار تا حدودی کمتراز میزان هضم پروتئین گوشت(%99)است.
  • عمران و ساختمان|جزئیات اجرایی ساختمان های بتنی
  • جزئیات اجرایی ساختمان های بتنی شناسه محصول :72661 موضوع : عمران و ساختمان فرمت اصلی فایل : docx تعداد صفحات : 40 تعداد بازدید : 319 حجم فایل: 0.201171875 مگابایت دانلود در حالت کلی به هر چیزی که ساخته می…

  • روان شناسی|پیشینه و مبانی نظری اضطراب مرگ و تصویر ذهنی از خدا
  • پیشینه و مبانی نظری اضطراب مرگ و تصویر ذهنی از خدا شناسه محصول :85997 موضوع : روان شناسی فرمت اصلی فایل : docx تعداد صفحات : 49 تعداد بازدید : 196 حجم فایل: 0.08984375 مگابایت دانلود پیشینه و مبانی نظری…

  • معماری|پاورپوینت تحلیل هتل پارک هندوستان
  • پاورپوینت تحلیل هتل پارک هندوستان شناسه محصول :98121 موضوع : معماری فرمت اصلی فایل : ppt تعداد صفحات : 22 تعداد بازدید : 205 حجم فایل: 13.23 مگابایت دانلود این فایل شامل تحلیل هتل پارک  واقع در  هندوستاندارای 22 اسلاید…

  • عمران و ساختمان|پاورپوینت سازه های فولادی
  • پاورپوینت سازه های فولادی شناسه محصول :74448 موضوع : عمران و ساختمان فرمت اصلی فایل : ppt تعداد صفحات : 51 تعداد بازدید : 199 حجم فایل: 3.814453125 مگابایت دانلود   توضیحات: فایل پاورپوینت سازه های فولادی،در حجم 51 اسلاید…

  • جزوات دانشگاهی|جزوه مهندسی زلزله
  • جزوه مهندسی زلزله شناسه محصول :84848 موضوع : جزوات دانشگاهی فرمت اصلی فایل : pdf تعداد صفحات : 35 تعداد بازدید : 834 حجم فایل: 0.713867188 مگابایت دانلود جزوه مهندسی زلزله برخی از مطالب ارائه شده در این جزوه: تعریف…

  • علوم انسانی|مبانی نظری سازمان جهانی تجارت ، سازمان تجارت جهانی
  • مبانی نظری سازمان جهانی تجارت ، سازمان تجارت جهانی شناسه محصول :92281 موضوع : علوم انسانی فرمت اصلی فایل : docx تعداد صفحات : 75 تعداد بازدید : 173 حجم فایل: 0.20703125 مگابایت دانلود مبانی نظری سازمان جهانی تجارت ،…

    دیدگاهی بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *