طرح های توجیهی|پروژه کارآفرینی كنسرو سازی

پروژه کارآفرینی كنسرو سازی شناسه محصول :53779 موضوع : طرح های توجیهی فرمت اصلی فایل : doc تعداد صفحات : 58 تعداد بازدید : 793 حجم فایل: 0.046875 مگابایت

دانلود

پروژه کارآفرینی كنسرو سازی 1ـ1ـ تعریف ، ویژگی ها و مشخصات مواد خام لوبیا چیتی: برای تهیه كنسرو باید لوبیاچیتی رسیده و خشك باشد ، جهت بدست آوردن محصول با كیفیت بالا گونه انتخابی ماده اولی اهمیت بسیار زیادی دارد. بنابراین باید تنها از لوبیا چیتی درجه 1 استفاده شود. درحا حاضر مرغوبترین لوبیا چیتی در ایران لوبیای خمین است. بسته به محل برداشت ماده اولیه میزان رطوبت آن ممكناست ازحدود 20-8 درصد متغیر باشد و دانه های با رطوبت بالاتر از 13 درصد ممكن است كپك زده باشند. محتویات موجود در 100 گرم لوبیا چیتی عبارتند از : كالری: 338            پروتئین: 6/22        چربی: 6/1    كربوهیدرات:9/55 نخود سبز: گونه های نخود سبزPisum sativum بدو صورت برای تولید كنسرو مورد استفاده قرار می گیرد یكی نخود سبز یا در واقع نخود نارس كه دارای رنگ سبز و بافت نرم است. و دیگری نخود رسیده كه مراحل تكامل آن به اتمام رسیده است. برای داشتن محصول با كیفیت بالا باید از نخود سبز درجه (1) استفاده شود. محتویات موجود در 100 گرم نخود سبز عبارتند از: كاری: 91     پروتئین 7     چربی: 4/0    كربوهیدرات: 15 2ـ1ـ تعریف ـ ‌ویژگی ها ومشخصات محصولات تولیدی كنسرو لوبیا چیتی تعاریف: عبارتست از لوبیا چیتی  (phaseolus volgarris) پخته شده با سس گوجه فرنگی و كمی نمك كه در ظروف فلزی غیر قابل نفوذ بسته بندی می گردد. در صورتی علاوه بر لوبیا چیتی و سس گوجه فرنگی و روغن مواد غذایی دیگری نظیر شكر، آبلیمو، پیاز، سیر، نشاسته، سبزی، ‌ادویه و نمك به آن افزوده می گردد. رنگ: منظور از رنگ لوبیا چیتی كنسرو شده رنگ ظاهری لوبیا چیتی است كه پس از ریخته شدن و نگاهداری در سس گوجه فرنگی به خود می گیرد و معمولا بین قرمز مایل به زرد روشن تا رنگ طبیعی سس گوجه متغیر است. فهرست مطالب: فصل اول: كلیات 1ـ1ـ تعریف ، ویژگی ها و مشخصات مواد خام: 2ـ1ـ تعریف ـ ‌ویژگی ها ومشخصات محصولات تولیدی.. 3ـ1ـ نحوه بسته بندی و ظروف بسته بندی.. 4ـ1ـ نشانه گذاری.. 5ـ1ـ مصارف عمده محصول.. 6ـ1ـ ارائه دیدگاههای كلی در مورد قیمت و بازار فروش…. 7ـ1ـ قیمت فروش…. فصل دوم بررسی های فنی 1ـ2ـ ارزیابی روشهای مختلف تولید. 1ـ1ـ2ـ اصول كلی و عملی فرآیند تولید: 2ـ2ـ بررسی مناطق، مراحل، شیوه های كنترل كیفیت.. 1ـ2ـ2ـ كنترل كیفیت مواد اولیه: 2ـ2ـ2ـ كنترل كیفیت حین فرآیند: 3ـ2ـ2ـ كنترل كیفیت محصول و بسته بندی.. 3ـ2ـ تعیین محدوده ظرفیت تولید: 4ـ2ـ بررسی ماشین آلات و تجهیزات خط تولید. 5ـ2ـ موازنه جرم و انرژی.. 6ـ2ـ بررسی تأسیسات عمومی كارخانه. 7ـ2ـ بررسی نیروی انسانی.. 8ـ2ـ زمین و زیر بنا 1ـ8ـ2ـ مساحت سالن تولید: 2ـ8ـ2ـ مساحت انبارها : 3ـ8ـ2ـ مساحت تأسیسات تعمیرگاه و آزمایشگاه: 4ـ8ـ2ـ مساحت ساختمانهای اداری ـ رفاهی ـ خدماتی: فصل سوم: محاسبات اقتصادی 1ـ3ـ سرمایه ثابت ……………………………………………………………………………………. 2ـ3ـ سرمایه در گردش …………………………………………………………………………… 3ـ3ـ هزینه ثابت تولید……………………………………………………………………………….. 4ـ3ـ هزینه متغیر تولید …………………………………………………………………………….. محاسبات قیمت تمام شده………………………………………………………………………….. محاسبات قیمت فروش……………………………………………………………………………….
  • معماری|پاورپوینت تاریخچه مرمت در ایران
  • پاورپوینت تاریخچه مرمت در ایران شناسه محصول :98419 موضوع : معماری فرمت اصلی فایل : pptx تعداد صفحات : 33 تعداد بازدید : 215 حجم فایل: 4706.264648 مگابایت دانلود پاورپوینت تاریخچه مرمت در ایران، در حجم 33 اسلاید قابل ویرایش…

  • علوم پایه|آرم لوگو و تبلیغات
  • آرم لوگو و تبلیغات شناسه محصول :55924 موضوع : علوم پایه فرمت اصلی فایل : docx تعداد صفحات : 80 تعداد بازدید : 615 حجم فایل: 0.412109375 مگابایت دانلود آرم لوگو و تبلیغات   امروزه یكی از وظایف گرافیست طراحی…

  • مدیریت|تجربیات مدون مدیریت جهت ارتقا شغلی فرهنگیان
  • تجربیات مدون مدیریت جهت ارتقا شغلی فرهنگیان شناسه محصول :50754 موضوع : مدیریت فرمت اصلی فایل : doc تعداد صفحات : 30 تعداد بازدید : 392 حجم فایل: 0 مگابایت دانلود فرمت فایل ورد با قابلیت ویرایش عنوان                                             صفحه مقدمه                                                                                                             …

  • زیست شناسی|گلوکز
  • گلوکز شناسه محصول :71217 موضوع : زیست شناسی فرمت اصلی فایل : doc تعداد صفحات : 10 تعداد بازدید : 499 حجم فایل: 0.016601563 مگابایت دانلود گلوکز گلوکز ، یکی از قندهای مونوساکارید (تک قندی) است که به نامهای D-…

  • کسب و کار|تحقیق درباره شغل کار درمانگر
  • تحقیق درباره شغل کار درمانگر شناسه محصول :65849 موضوع : کسب و کار فرمت اصلی فایل : docx تعداد صفحات : 11 تعداد بازدید : 584 حجم فایل: 0.045898438 مگابایت دانلود تحقیق درباره شغل کار درمانگر فهرست مطالب   وظایف…

  • برنامه نویسی|جزوه میکروبیولوژی- زیست شناسی
  • جزوه میکروبیولوژی- زیست شناسی شناسه محصول :58317 موضوع : برنامه نویسی فرمت اصلی فایل : pdf تعداد صفحات : 319 تعداد بازدید : 1105 حجم فایل: 5.081054688 مگابایت دانلود جزوه میکروبیولوژی- زیست شناسیانواع تعریف گونهبه مجموعهای از سویهها (Strains) که…

    دیدگاهی بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *