طرح های توجیهی|پروژه کارآفرینی طرح تولید سوسیس و كالباس
پروژه کارآفرینی طرح تولید سوسیس و كالباس
شناسه محصول :53769
موضوع : طرح های توجیهی
فرمت اصلی فایل : doc
تعداد صفحات : 31
تعداد بازدید : 753
حجم فایل: 0.06640625 مگابایت
پروژه کارآفرینی طرح تولید سوسیس و كالباس فهرست مطالب: فصل اول جدول نتایج چكیده طرح 2 فصل دوم كلیات در راستای شناسائی محصول و 3 مقدمه 1-2 تعریف ، ویژگیها و مشخصات فنی محصول از نظر شكل ظاهری ، طبقه بندی و…. 4 2-2 چگونگی و میزان بكارگیری بعنوان كالای نهایی یا واسطه ای 5 3-2 ارائه دیدگاههای كلی در مورد قیمت و امكان فروش 5 فصل سوم بررسی و برآوردهای فنی 6 1-3 ارزیابی روشهای مختلف تولیدی وگزینش روش بهینه 6 2-3 تشریح دقیق و جامع فرآیند تولید 6 3-3 مسیر فرآیند و نمودار گردش مواد 8 4-3 بررسی مناطق و مراحل و شیوه های كنترل كیفیت 10 5-3 تعیین و محاسبه ظرفیت برنامه تولید و شرایط عملكرد واحد 12 6-3 ذكر نام اصلی و تجاری همراه با مشخصات فنی منابع تامین و … 14 7-3 بررسی و تحقیق در خصوص تعداد و مشخصات فن دستگاهها و تجهیزات خط تولید 16 8-3 تعیین مشخصات خدمات مورد نیاز و تاسیسات عمومی 18 9-3 تجزیه و تحلیل و محاسبه تعداد نیروی انسانی 19 10-3 محاسبه كلیه سطح زیربنای لازم برای سالن تولید انبارها تاسیسات و … 20 فصل چهارم بررسی های مالی و اقتصادی 23 1-4 تدوین و تشریح و جداول هزینه های اصلی واحد 23 2-4 تدوین و تشریح و جداول هزینه های سرمایه ای واحد 24 3-4 برآورد دارائیهای ثابت سرمایه در گردش كل سرمایه گذاری 26 4-4 هزینه های استهلاك و تعمیر و نگهداری عملیاتی و غیر عملیاتی 28 5-4 برآورد كل هزینه های ثابت تولید و هزینه های متغیر تولید 28 6-4 محاسبه قیمت فروش بر اساس سود منطقی و قابل انتظار 29 7-4 تعیین شاخص های اقتصادی ازجمله ارزش افزوده سهم منابع داخلی و … 29 جدول نتایج چكیده طرح ردیف موضوعات 1-1 مشخصه طرح : عنوان : طرح تولید سوسیس و كالباس تعریف : سوسیس و كالباس فرآورده های گوشتی حاوی نمك و چاشنی می باشد كه در یك لفاف استوانه ای بسته بندی شده اند . ظرفیت تولید : 2700 تن در سال انواع سوسیس و كالباس 2-1 فرآیند تولید :بعد از آماده سازی مواد اولیه عمل اختلاط طبق فرمولاسیون صورت گرفته سپس به قسمت پركن و بعد از آن به بخش پخت یا دود خواهد رفت سپس سرد شده وبسته بندی میگردد. 3-1 شرایط عملیاتی : تعداد روز كاری : 270 روز تعداد شیفت : یك شیفت ساعت كاركرد روزانه : 8 ساعت درصد تامین مواد اولیه داخلی : 95% خارجی : 5% 4-1 تعداد كاركنان : مدیریت : 1 نفر مهندس : 2 نفر پرسنل تولیدی : 20 نفر تكنیسین : 2نفر پرسنل اداری: 5 نفر كل پرسنل واحد: 30 نفر 5-1 تاسیسات زیر بنائی : توان برق : 300 آمپر مقدار آب مصرفی روزانه : 16 M3 سوخت مصرفی روزانه : 6-1 دستگاهها و تجهیزات خط تولید بخش تامین داخلی : 2230725 ریال بخش تامین ارزی : __ دلار 7-1 زمین و ساختمانها : مساحت زمین : 2800 سطح زیر بنا : 1022 سالن تولید : 770 انبارها : خدماتی : 252 8-1 سرمایه گذاری : دارائیهای ثابت : 5037363 سرمایه در گردش : 915013 كل سرمایه گذاری : 5952376 سرمایه گذاری مجری : 2374038 وام بلند مدت : 3800000 هزینه كارمزد: 14% 9-1 قیمت تمام شده : 45454760 كل هزینه های ثابت تولید : 1238507 كل هزینه های متغیر تولید: 44056251 قیمت تمام شده واحد هر یك از محصولات : 10-1 قیمت عمده فروشی: 11-1 شاخص های اقتصادی : سود ویژه در ظرفیت برآورد شده : 6465379 ارزش افزوده : 7821486 نقطه سربه سر تولید: 15% سهم منابع داخلی : __ دوره برگشت سرمایه : سال دوم سرمایه گذاری سرانه : 198412 فصل دوم كلیات در راستای شناسائی محصول و ارتباط منطقی آن با زنجیره تولید مقدمه مقوله غذا و تغذیه فرآیند ضروری برای حفظ و ادامه حیات می باشد و تنها تعداد معدودی از مواد غذائی از جمله گوشت خاصیت رفع گرسنگی را دارد وفرآورده های گوشتی از جمله سوسیس ها و كالباسهایی نیز كه از انواع گوشت هستند منابع غذائی لذیذی بشمار می آیند كه ضمن اینكه هر انسانی را از گرسنگی نجات میدهد باعث رشد جسمی و مغزی نیز میگردد چرا كه مقدار پروتئین های حیوانی اسیدهای آمینه ضروری ومناسب درآنها به اندازه كافی بالا میباشد و میتواند منبع غذائی خوبی در رژیم غذائی یك فرد باشد از طرفی با توجه به روند صنعتی شدن جامعه و افزایش تمایل افراد به استفاده از غذاهای نیمه آماده یا به اصطلاح فست فود به دلیل وقت كم مصرف این نوع فرآورده های گوشتی نیز روزبه روزبیشتر می شود و توجه به آمار مصرف خیلی کم در ایران که سرانه مصرف با وجود 250 کارخانه فعال و تولید حدود 400 هزار تن در سال به مقدار 4 کیلو در سال میباشد که در مقایسه با کشورهای اروپائی بسیار پائین میباشدمیزان مصرف در کشورهای اروپائی سرانه 64 کیلو میباشد با نظری به تاریخچه صنعت تولید سوسیس و كالباس درایران و روند صعودی آمار تولید كنندگان و بالطبع روند صعودی مصرف این كالا بیشتر به این قضیه واقف میشویم .از سال 1310 در سطح كارگاهی و ابتدائی اولین واحد های تولید كننده این كالا شروع بكار نمودند و سپس واحد های دیگری در گیلان و كرج تاسیس شد . قبل از انقلاب اسلامی تولیدات سوسیس و كالباس به دوبخش اسلامی و غیر اسلامی تقسیم میگردید تولیدات اسلامی با استفاده از گوشت گاو به اضافه روغن نباتی و غیره تولید میشد وبخش غیر اسلامی با استفاده از گوشت و چربی خوك تهیه میگردید پس از انقلاب اسلامی و ایجاد ممنوعیت مصرف گوشت خوك ستاد بسیج اقتصادی كشور فرمولاسیون تولیدات گوشتی را بشرح ذیل تغییر داد : 1- سوسیس و كالباس با 40 % گوشت 2- سوسیس آلمانی با 40% گوشت 3- مارتادلا با 40% گوشت 4- كالباس خشك با 60% گوشت 5- كالباس لیونر (بی چربی) با 64% گوشت 1-1 تعریف : ویژگیها و مشخصات فنی محصول از نظر شكل ظاهری ، طبقه بندی، فرمول، چگونگی بسته بندی ، اجزا و قطعات متشكله ،حد استانداردملی و جهانی ، شماره تعرفه گمركی شرایط ورود سوسیونها كه در ایران به سوسیس و كالباس مرسوم است به فرآورده های گوشتی اطلاق میشود كه حاوی نمك و چاشنی ها باشند سوسیون از كلمه لاتین سالسوس به معنی نمك گرفته شده است
پاورپوینت جرثقیل بازویی شناسه محصول :93685 موضوع : عمران و ساختمان فرمت اصلی فایل : pptx تعداد صفحات : 21 تعداد بازدید : 242 حجم فایل: 2707.708984 مگابایت دانلود این نوع جرثقیل از یک محور گردان و بوم تشکیل شده…
پاورپوینت تعریف عده چیست شناسه محصول :94435 موضوع : فقه و حقوق اسلامی فرمت اصلی فایل : pptx تعداد صفحات : 22 تعداد بازدید : 298 حجم فایل: 275.1191406 مگابایت دانلود پاورپوینت تعریف عده چیست پاورپوینت تعریف عده چیست…
مطالعه تطبیقی تدلیس در حقوق فرانسه, انگلیس اسلام و ایران شناسه محصول :50514 موضوع : فقه و حقوق اسلامی فرمت اصلی فایل : doc تعداد صفحات : 106 تعداد بازدید : 600 حجم فایل: 0.07421875 مگابایت دانلود تدلیس در لغت…
پاورپوینت اندازه گيري وسنجش در علوم تربيتي شناسه محصول :96138 موضوع : علوم تربیتی فرمت اصلی فایل : ppt تعداد صفحات : 315 تعداد بازدید : 179 حجم فایل: 1640.111328 مگابایت دانلود عنوان: پاورپوینت اندازه گيري وسنجش در علوم تربيتي…