طرح های توجیهی|پروژه کارآفرینی طرح تولید سوسیس و كالباس

پروژه کارآفرینی طرح تولید سوسیس و كالباس شناسه محصول :53769 موضوع : طرح های توجیهی فرمت اصلی فایل : doc تعداد صفحات : 31 تعداد بازدید : 753 حجم فایل: 0.06640625 مگابایت

دانلود

پروژه کارآفرینی طرح تولید سوسیس و كالباس فهرست مطالب: فصل اول                                                                                                                                               جدول نتایج چكیده طرح                                                                                                                                                                      2   فصل دوم    كلیات در راستای شناسائی محصول و                                                                                                                                                   3           مقدمه          1-2 تعریف ، ویژگیها و مشخصات فنی محصول از نظر شكل ظاهری ، طبقه بندی و….                                                                  4          2-2 چگونگی و میزان بكارگیری بعنوان كالای نهایی یا واسطه ای                                                                                                                5          3-2 ارائه دیدگاههای كلی در مورد قیمت و امكان فروش                                                                                                           5   فصل سوم        بررسی و برآوردهای فنی                                                                                                                                                                          6 1-3 ارزیابی روشهای مختلف تولیدی وگزینش روش بهینه                                                                                                                     6 2-3 تشریح دقیق و جامع فرآیند تولید                                                                                                                                                     6 3-3 مسیر فرآیند و نمودار گردش مواد                                                                                                                                                  8 4-3 بررسی مناطق و مراحل و شیوه های كنترل كیفیت                                                                                                                            10 5-3 تعیین و محاسبه ظرفیت برنامه تولید و شرایط عملكرد واحد                                                                                                             12 6-3 ذكر نام اصلی و تجاری  همراه با مشخصات فنی منابع تامین و …                                                                                                     14 7-3 بررسی و تحقیق در خصوص تعداد و مشخصات فن دستگاهها و تجهیزات خط تولید                                                                      16 8-3 تعیین مشخصات خدمات مورد نیاز و تاسیسات عمومی                                                                                                                    18 9-3 تجزیه و تحلیل و محاسبه تعداد نیروی انسانی                                                                                                                                    19 10-3 محاسبه كلیه سطح زیربنای لازم برای سالن تولید انبارها تاسیسات و …                                                                                           20   فصل چهارم بررسی های مالی و اقتصادی                                                                                                                                                                    23 1-4 تدوین و تشریح و جداول هزینه های اصلی واحد                                                                                                                             23 2-4 تدوین و تشریح و جداول هزینه های سرمایه ای واحد                                                                                                                      24 3-4 برآورد دارائیهای ثابت سرمایه در گردش كل سرمایه گذاری                                                                                                          26 4-4 هزینه های استهلاك و تعمیر و نگهداری عملیاتی و غیر عملیاتی                                                                                                     28 5-4 برآورد كل هزینه های ثابت تولید و هزینه های متغیر تولید                                                                                                               28 6-4 محاسبه قیمت فروش بر اساس سود منطقی و قابل انتظار                                                                                                                   29 7-4 تعیین شاخص های اقتصادی ازجمله ارزش افزوده سهم منابع داخلی و …                                                                                        29 جدول نتایج چكیده طرح ردیف موضوعات 1-1 مشخصه طرح : عنوان : طرح تولید سوسیس و كالباس تعریف : سوسیس و كالباس فرآورده های گوشتی حاوی نمك و چاشنی می باشد كه در یك لفاف استوانه ای بسته بندی شده اند .       ظرفیت تولید : 2700 تن در سال انواع سوسیس و كالباس 2-1 فرآیند تولید :بعد از آماده سازی مواد اولیه عمل اختلاط طبق فرمولاسیون صورت گرفته سپس به قسمت پركن و بعد از آن به بخش پخت یا دود خواهد رفت سپس سرد شده وبسته بندی میگردد. 3-1 شرایط عملیاتی : تعداد روز كاری : 270 روز                          تعداد شیفت : یك شیفت          ساعت كاركرد روزانه : 8 ساعت درصد تامین مواد اولیه داخلی : 95%               خارجی : 5% 4-1 تعداد كاركنان :       مدیریت : 1 نفر         مهندس : 2 نفر                    پرسنل تولیدی : 20 نفر    تكنیسین : 2نفر            پرسنل اداری: 5 نفر                  كل پرسنل واحد: 30 نفر 5-1 تاسیسات زیر بنائی : توان برق : 300 آمپر مقدار آب مصرفی روزانه : 16 M3 سوخت مصرفی روزانه : 6-1 دستگاهها و تجهیزات خط تولید بخش تامین داخلی :  2230725 ریال بخش تامین ارزی :    __   دلار 7-1 زمین و ساختمانها : مساحت زمین : 2800 سطح زیر بنا : 1022 سالن تولید : 770 انبارها : خدماتی : 252 8-1 سرمایه گذاری : دارائیهای ثابت : 5037363 سرمایه در گردش : 915013 كل سرمایه گذاری : 5952376 سرمایه گذاری مجری : 2374038 وام بلند مدت : 3800000 هزینه كارمزد: 14% 9-1 قیمت تمام شده : 45454760 كل هزینه های ثابت تولید : 1238507 كل هزینه های متغیر تولید: 44056251 قیمت تمام شده واحد هر یك از محصولات : 10-1 قیمت عمده فروشی: 11-1 شاخص های اقتصادی : سود ویژه در ظرفیت برآورد شده : 6465379 ارزش افزوده : 7821486 نقطه سربه سر تولید: 15% سهم منابع داخلی : __ دوره برگشت سرمایه : سال دوم سرمایه گذاری سرانه : 198412     فصل دوم كلیات در راستای شناسائی محصول و ارتباط منطقی آن با زنجیره تولید مقدمه  مقوله غذا و تغذیه فرآیند ضروری برای حفظ و ادامه حیات می باشد و تنها تعداد معدودی از مواد غذائی از جمله گوشت خاصیت رفع گرسنگی را دارد وفرآورده های گوشتی از جمله سوسیس ها و كالباسهایی نیز كه از انواع گوشت هستند منابع غذائی لذیذی بشمار می آیند كه ضمن اینكه هر انسانی را از گرسنگی نجات میدهد باعث رشد جسمی و مغزی نیز میگردد چرا كه مقدار پروتئین های حیوانی اسیدهای آمینه ضروری ومناسب درآنها به اندازه كافی بالا میباشد و میتواند منبع غذائی خوبی در رژیم غذائی یك فرد باشد از طرفی با توجه به روند صنعتی شدن جامعه و افزایش تمایل افراد به استفاده از غذاهای نیمه آماده یا به اصطلاح فست فود  به دلیل وقت كم مصرف این نوع فرآورده های گوشتی نیز روزبه روزبیشتر می شود و توجه به آمار مصرف خیلی کم در ایران که سرانه مصرف با وجود 250 کارخانه فعال و تولید حدود 400 هزار تن در سال به مقدار 4 کیلو در سال  میباشد که در مقایسه با کشورهای اروپائی بسیار پائین میباشدمیزان  مصرف در کشورهای اروپائی سرانه 64 کیلو میباشد با نظری به تاریخچه صنعت تولید سوسیس و كالباس درایران و روند صعودی آمار تولید كنندگان و بالطبع روند صعودی مصرف این كالا بیشتر به این قضیه واقف میشویم .از سال 1310 در سطح كارگاهی و ابتدائی اولین واحد های تولید كننده این كالا شروع بكار نمودند و سپس واحد های دیگری در گیلان و كرج تاسیس شد . قبل از انقلاب اسلامی تولیدات سوسیس و كالباس به دوبخش اسلامی و غیر اسلامی  تقسیم میگردید تولیدات اسلامی با استفاده از گوشت گاو به اضافه روغن نباتی و غیره تولید میشد وبخش غیر اسلامی با استفاده از گوشت و چربی خوك تهیه میگردید پس از انقلاب اسلامی و ایجاد ممنوعیت مصرف گوشت خوك ستاد بسیج اقتصادی كشور فرمولاسیون تولیدات گوشتی را بشرح ذیل تغییر داد : 1-     سوسیس و كالباس با 40 % گوشت 2-     سوسیس آلمانی با 40% گوشت 3-     مارتادلا با 40% گوشت 4-     كالباس خشك با 60% گوشت 5-     كالباس لیونر (بی چربی) با 64% گوشت   1-1 تعریف : ویژگیها و مشخصات فنی محصول از نظر شكل ظاهری ، طبقه بندی، فرمول، چگونگی بسته بندی ، اجزا و قطعات متشكله ،حد استانداردملی و جهانی ، شماره تعرفه گمركی شرایط ورود سوسیونها كه در ایران به سوسیس و كالباس مرسوم است به فرآورده های گوشتی اطلاق میشود كه حاوی نمك و چاشنی ها باشند سوسیون از كلمه لاتین سالسوس به معنی نمك گرفته شده است
  • حسابداری|پاورپوینت استاندارد حسابداری شماره 20 (حسابداری سرمایه گذاری در واحدهای تجاری وابسته)
  • پاورپوینت استاندارد حسابداری شماره 20 (حسابداری سرمایه گذاری در واحدهای تجاری وابسته) شناسه محصول :86908 موضوع : حسابداری فرمت اصلی فایل : ppt تعداد صفحات : 42 تعداد بازدید : 283 حجم فایل: 0.029296875 مگابایت دانلود پاورپوینت استاندارد حسابداری شماره…

  • کامپیوتر|پاورپوینت امنیت شبکه‌های کامپیوتری
  • پاورپوینت امنیت شبکه‌های کامپیوتری شناسه محصول :61957 موضوع : کامپیوتر فرمت اصلی فایل : ppt تعداد صفحات : 19 تعداد بازدید : 277 حجم فایل: 0.322265625 مگابایت دانلود پاورپوینت امنیت شبکه‌های کامپیوتری   تعریف امنیت شبکه : امنیت شبکه یا…

  • عمران و ساختمان|پاورپوینت جرثقیل بازویی
  • پاورپوینت جرثقیل بازویی شناسه محصول :93685 موضوع : عمران و ساختمان فرمت اصلی فایل : pptx تعداد صفحات : 21 تعداد بازدید : 242 حجم فایل: 2707.708984 مگابایت دانلود این نوع جرثقیل از یک محور گردان و بوم تشکیل شده…

  • فقه و حقوق اسلامی|پاورپوینت تعریف عده چیست
  • پاورپوینت تعریف عده چیست شناسه محصول :94435 موضوع : فقه و حقوق اسلامی فرمت اصلی فایل : pptx تعداد صفحات : 22 تعداد بازدید : 298 حجم فایل: 275.1191406 مگابایت دانلود پاورپوینت تعریف عده چیست   پاورپوینت تعریف عده چیست…

  • فقه و حقوق اسلامی|مطالعه تطبیقی تدلیس در حقوق فرانسه, انگلیس اسلام و ایران
  • مطالعه تطبیقی تدلیس در حقوق فرانسه, انگلیس اسلام و ایران شناسه محصول :50514 موضوع : فقه و حقوق اسلامی فرمت اصلی فایل : doc تعداد صفحات : 106 تعداد بازدید : 600 حجم فایل: 0.07421875 مگابایت دانلود تدلیس در لغت…

  • علوم تربیتی|پاورپوینت اندازه گيري وسنجش در علوم تربيتي
  • پاورپوینت اندازه گيري وسنجش در علوم تربيتي شناسه محصول :96138 موضوع : علوم تربیتی فرمت اصلی فایل : ppt تعداد صفحات : 315 تعداد بازدید : 179 حجم فایل: 1640.111328 مگابایت دانلود عنوان: پاورپوینت اندازه گيري وسنجش در علوم تربيتي…

    دیدگاهی بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *