طرح های توجیهی|پروژه طرح کارآفرینی تولید آب میوه به روش صنعتی

پروژه طرح کارآفرینی تولید آب میوه به روش صنعتی شناسه محصول :53542 موضوع : طرح های توجیهی فرمت اصلی فایل : doc تعداد صفحات : 52 تعداد بازدید : 559 حجم فایل: 1.278320313 مگابایت

دانلود

پروژه طرح کارآفرینی تولید آب میوه به روش صنعتی     خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید آب میوه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و … پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .   1- 1 مقدمه : معرفی محصول مشخصات کلی محصول آب میوه ها و نوشابه های گازدار حاصل از آن از نظر اجرا و عدم اجرای فرآیند شفاف سازی به دو نوع زلال (شفاف شده ) و کدر (پالپ شده) و از نظر میزان میوه طبیعی محتوی (آب میوه و یا پالپ ) به سه گروه ، آب میوه ، نکتار میوه ، و شربت میوه تقسیم می گردد . میزان میوه طبیعی محتوی در گروه آب میوه 100% ، در گروه نکتار بسته به نوع میوه بین 25 – 50 % و در گروه شربت میوه بین 6 – 30 % متغیر می باشد . فاکتورهایی که برای طبقه بندی و تعریف بکار گرفته می شود متفاوت بوده و این تفاوت تا به امروز به وضوح مشخص نشده است . بدین سبب به نوشابه های شفاف ، آ ب میوه و به نوشابه های کدر ، نکتار گفته می شود . معلوم است که بعضی از میوه ها (سیب ، انگور ، آلبالو) ، بسته به ویژگی طبیعی میوه و عادات مصرف به صورت شفاف و بعضی دیگر (هلو ، زردالو و پرتقال ) ، به صورت کدر مورد فرآیند قرار می گیرند . علی رغم کدر بودن ، از پرتقال آب میوه ، نکتار و شربت میوه نیز تهیه می شود . به صرف کدر بودن اطلاق کلمه نکتار در مورد تمامی آنها صحیح نبوده و سبب اشتباه می گردد همچنین با وجود شفاف بودن از آلبالو ، علاوه بر آب میوه ، نکتار و شربت میوه نیز تهیه می شود . بنابراین اطلاق کلمه آب میوه به صرف شفاف بودن آنها در مورد تامی شان درست نیست . تفاوت بین آب میوه های شفاف و نوشابه های حاصل از آن با سایر نوشابه ها ، اجرای عمل پرس کردن و فرآیند شفاف سازی می باشد . پس از عمل شفاف سازی ، آب میوه معمولاٌ تغلیظ می شود . هنگام رقیق کردن کنسانتره با توجه به میزان آب اضافه شده ، آب میوه ، نکتار و یا شربت بدست می آید . در مورد نکتار و شربت میوه اکثراٌ شکر و اسید نیز اضافه می گردد .   1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن : طرح تولید آب میوه    محل اجرا :     1 – 3 – مشخصات متقاضیان : نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی تلفن             1 – 4 – دلایل انتخاب طرح : توجه به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که طرح تولید آب میوه می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های صنعتی و تولیدی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.   1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه : این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .   1 – 6  – وضعیت و میزان اشتغالزایی : تعداد اشتغالزایی این طرح 33  نفر میباشد .   مجوز های قانونی : تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان و تاسیسات  بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه فعالیت های معدنی بخش سازمان صنایع و معادن صادر میگردد.    مراحل صدور جواز تاسیس : 1- پذیرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسیس فعالیتهای صنعتی و تكمیل پرونده توسط مدیریت سازمان سازمان صنایع و معادن شهرستان . 2- بررسی پرونده از نظر مدارك و تطبیق با مصادیق والویتهای سرمایه گذاری در واحد صدور مجوز مدیریت سازمان صنایع و معادن . 3-  تكمیل پرسشنامه جواز تاسیس ( فرم شماره یك ) توسط متقاضی . 4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره یك به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائید فرم پرسشنامه جواز تاسیس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تیپ و تجربیات كارشناسی  و ارجاع  پرونده  به  مدیریت . 5- ارجاع پرونده توسط مدیریت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسیس .   شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس  1-   اشخاص حقیقی –   تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران –   حداقل سن 18 سال تمام –   دارا بودن كارت پایان خدمت یا معافیت دائم   فهرست مطالب خلاصه طرح :………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 4   فصل اول – کلیات…………………………………………………………………………………………………………………………….. 5 1- 1 مقدمه :………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 6 معرفی محصول………………………………………………………………………………………………………………………………………… 6 مشخصات کلی محصول……………………………………………………………………………………………………………………………. 6 1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :……………………………………………………………………………………………………. 7 محل اجرا :………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 7 1 – 3 – مشخصات متقاضیان :………………………………………………………………………………………………………………… 7 1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :………………………………………………………………………………………………………………….. 8 1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :……………………………………………………………………………………………….. 8 1 – 6  – وضعیت و میزان اشتغالزایی :………………………………………………………………………………………………………. 8 مجوز های قانونی :…………………………………………………………………………………………………………………………………… 9 مراحل صدور جواز تاسیس :………………………………………………………………………………………………………………………. 9 شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس……………………………………….. 9 1-   اشخاص حقیقی………………………………………………………………………………………………………………………………… 9 2-   اشخاص حقوقی……………………………………………………………………………………………………………………………… 10 مدارك مورد نیاز:…………………………………………………………………………………………………………………………………… 10 اصلاحیه جواز تاسیس :…………………………………………………………………………………………………………………………… 11 تعریف:…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 11 صدور پروانه بهره برداری :………………………………………………………………………………………………………………………. 11 مراحل صدور توسعه طرح :……………………………………………………………………………………………………………………… 12   فصل دوم  – روش انجام کار…………………………………………………………………………………………………………. 13 گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :………………………………………………. 14 بازدید از  کارخانه افشره…………………………………………………………………………………………………………………………. 14 جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :……………………………………………………………………………….. 14 فهرست تأسیسات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :………………………………………………………………………………………. 15 مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :………………………………………………………….. 15 روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت جذب مشتریان)……………………………………………………………………….. 16   فصل سوم –  امور مالی طرح………………………………………………………………………………………………………. 17 1- سرمایه گذاری ثابت طرح :………………………………………………………………………………………………………………… 18 1-1- ماشین آلات :………………………………………………………………………………………………………………………………. 18 مواد جانبی مورد نیاز……………………………………………………………………………………………………………………………… 20 2-1- تأسیسات :…………………………………………………………………………………………………………………………………… 21 جدول شماره 1 ، قیمت فروش آب میوه سیب………………………………………………………………………………………….. 21 جدول شماره 2 ، قیمت فروش آب میوه انگور…………………………………………………………………………………………… 22 جدول شماره 3 ،واحدهای فعال در تولید آب میوه…………………………………………………………………………………….. 22 جدول شماره 4 ،واحدهای در دست احداث تولید آب میوه…………………………………………………………………………. 23 جدول شماره 5 ،واردات آب میوه در سال 84…………………………………………………………………………………………… 23 جدول شماره 6 ، واردات سال 83……………………………………………………………………………………………………………. 25 جدول شماره 7 ، واردات سال 82……………………………………………………………………………………………………………. 27 جدول شماره 8، واردات سال 81…………………………………………………………………………………………………………….. 27 جدول شماره 10 ، روند واردات آب میوه از سال 80 تا 84………………………………………………………………………… 28 نمودار شماره 1 ، روند واردات آب میوه (حجم واردات ) طی سال های 80 تا 84…………………………………………. 28 جدول شماره 11 ، صادرات در سال 84…………………………………………………………………………………………………… 29 جدول شماره 16 ، روند صادرات آب میوه از سال 80 تا 84………………………………………………………………………. 34 نمودار شماره 2 ، روند صادرات آب میوه (حجم واردات) طی سال های 80 تا 84…………………………………………. 34 شکل شماره 1 ، مراحل مختلف تولید کنسانتره آب میوه…………………………………………………………………………… 35 شکل شماره 2 ، مراحل تولید آب میوه و نکتار از کنسانتره………………………………………………………………………… 36 شکل شماره 3 ، نقشه جانمای ماشین آلات بخش تولید کنسانتره………………………………………………………………. 37 شکل شماره 4 ، نقشه جانمای بخش تولید آب میوه………………………………………………………………………………….. 38 شکل شماره 5 ، نقشه جانمای کارخانه…………………………………………………………………………………………………….. 39 جدول شماره 19 ، هزینه های محوطه سازی……………………………………………………………………………………………. 39 جدول 20 ، هزینه های ساختمانی………………………………………………………………………………………………………….. 40 جدول 23 ، هزینه های وسائل نقلیه……………………………………………………………………………………………………….. 40 جدول 24 ، هزینه های تجهیزات و وسائل اداری و خدماتی………………………………………………………………………… 41 جدول 25 ، جمع بندی هزینه های ثابت احداث واحد……………………………………………………………………………….. 41 جدول 26 ، هزینه های قبل از بهره بردای……………………………………………………………………………………………….. 42 2- هزینه های جاری طرح :……………………………………………………………………………………………………………………. 43 1-2- حقوق و دستمزد :………………………………………………………………………………………………………………………… 43 جدول 28 ، هزینه های مربوط به خقوق و دستمزد پرسنل اداری……………………………………………………………….. 43 جدول 29 ، هزینه های مربوط به خقوق و دستمزد پرسنل تولید……………………………………………………………….. 44 برآورد آب ، برق ، سوخت و ارتباطات:………………………………………………………………………………………………………. 45 جدول 30 ، هزینه های آب ، برق ، سوخت و ارتباطات………………………………………………………………………………. 45 2-2- هزینه تعمیرات و نگهداری و استهلاک :………………………………………………………………………………………….. 46 جدول 31 ، هزینه های تعمیر ، نگهداری و استهلاک…………………………………………………………………………………. 46 جدول 33 ،هزینه های ثابت و متغیر تولید……………………………………………………………………………………………….. 46 5-2- هزینه مواد اولیه و مصرفی سالیانه :……………………………………………………………………………………………….. 47 جدول هزینه های مواد اولیه……………………………………………………………………………………………………………………. 47 کل هزینه سرمایه گذاری ثابت :……………………………………………………………………………………………………………… 48 کل هزینه های تولید :……………………………………………………………………………………………………………………………. 48 سرمایه در گردش :………………………………………………………………………………………………………………………………… 48 با در نظر گرفتن قیمت متوسط محصول آب میوه برای هر پاکت 1200 ریال داریم :…………………………………… 48 5- سرمایه در گردش :…………………………………………………………………………………………………………………………… 49 در زیر به برآورد سرمایه در گردش به تفکیک پرداخته شده است :……………………………………………………………… 49   فصل چهارم  –  جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات……………………………………………………. 50 نتایج حاصله از اجرای طرح :…………………………………………………………………………………………………………………… 51    
  • مدیریت|پاورپوینت سمینار آموزشی E.R.P
  • پاورپوینت سمینار آموزشی E.R.P شناسه محصول :89193 موضوع : مدیریت فرمت اصلی فایل : ppt تعداد صفحات : 75 تعداد بازدید : 230 حجم فایل: 0.20703125 مگابایت دانلود پاورپوینت سمینار آموزشی E.R.P   چکیده: سیستم اطلاعاتی چیست ؟ سیستم اطلاعاتی…

  • معماری|پاورپوینت نگاهی ویژه به معماری آرامگاه حکیم عمر خیام نیشابوری
  • پاورپوینت نگاهی ویژه به معماری آرامگاه حکیم عمر خیام نیشابوری شناسه محصول :68016 موضوع : معماری فرمت اصلی فایل : pptx تعداد صفحات : 38 تعداد بازدید : 367 حجم فایل: 7.08984375 مگابایت دانلود پاورپوینت نگاهی ویژه به معماری آرامگاه…

  • مدیریت|پاورپوینت کتاب مدیریت بازاریابی تألیف فیلیپ کاتلر ترجمه بهمن فروزنده
  • پاورپوینت کتاب مدیریت بازاریابی تألیف فیلیپ کاتلر ترجمه بهمن فروزنده شناسه محصول :99035 موضوع : مدیریت فرمت اصلی فایل : pptx تعداد صفحات : 156 تعداد بازدید : 208 حجم فایل: 16168.54102 مگابایت دانلود دانلود پاورپوینت کتاب مدیریت بازاریابی تألیف…

  • صنایع غذایی|پاستای تازه Fresh Pasta
  • پاستای تازه Fresh Pasta شناسه محصول :98041 موضوع : صنایع غذایی فرمت اصلی فایل : doc تعداد صفحات : 3 تعداد بازدید : 430 حجم فایل: 31.57226563 مگابایت دانلود پاستا به علت ارزان قیمت بودن، سهولت مصرف، تنوع و مدت…

  • روان شناسی|مبانی نظری و پیشینه تحقیق درمان شناختی رفتاری CBT به شیوه داتلیو
  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق درمان شناختی رفتاری CBT به شیوه داتلیو شناسه محصول :93346 موضوع : روان شناسی فرمت اصلی فایل : doc تعداد صفحات : 33 تعداد بازدید : 172 حجم فایل: 42.49511719 مگابایت دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق…

  • عمران و ساختمان|پاورپوینت بررسی جوش های ساختمانی
  • پاورپوینت بررسی جوش های ساختمانی شناسه محصول :64723 موضوع : عمران و ساختمان فرمت اصلی فایل : pptx تعداد صفحات : 127 تعداد بازدید : 260 حجم فایل: 4.170898438 مگابایت دانلود پاورپوینت بررسی جوش های ساختمانی فصول مورد بررسی: 1-…

    دیدگاهی بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *